Українська Канада
-
До речі, зараз тут застряг через перекриття доріг у звʼязку зі снігопадами 😁
-
Звучить як рофл Футболка 20 Житло 9500
-
Приємно аж якось
-
І до речі зараз після ось того всього що каже один навіжений зі штатів, бачу дуже багато канадських прапорів дорогою. Раніше так багато не було.
-
(7 + 9) Edlel Cumolerd, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
І це ми порівнюємо зі штатом де чи не найвищі податки в США
-
(10 + 2) @kateflawless, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Так тут писали,що тарифи вдарять тільки по американця,це вже не так?
-
(1 + 2) @Witcer21, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Це, Канада крихітко!😎
-
Це рукожопі канадці просто. Я сам зараз бодаюся з обміном прав манітобських на онтарійські. У MPI жінка під час заповнення анкети вказала мені в полі Gender - Female. Я попросив виправити, але їй, напевно, було влом і вона сказала, що «це не має значення».
-
У підсумку це «doesnt matter» вилилося в три даремних відвідування Service Ontario, після яких я їх послав і сказав, що буду їздити на Friendly Manitoba
-
Хтось собі постив собі цю апку? Краща за повний chatGPT?
-
Нова модель штучного інтелекту від китайського стартапу DeepSeek спричинила обвал вартості акцій технологічних компаній США та Європи на $1 трильйон, повідомляє Bloomberg. Цей ШІ демонструє вищу економічну ефективність, працюючи на менш потужних чіпах, що викликає сумніви щодо обґрунтованості високих оцінок таких компаній як Nvidia, акції якої сьогодні впали на понад 16% (найбільше падіння з березня 2020 року). Китайську модель вважають конкурентоспроможною порівняно з останніми розробками OpenAI та Meta.
-
Попробую - в мене і так китайський телефон -гірше не буде
-
Ахахах я бачила це. Файно вранці посміялася. Люди там в коментарях не розуміють, що це сарказм))
-
О проблемы у парня... То ли дело у нас в Канаде,почти всё на аренду всаживаем
-
Українською або англійською мовами будь ласка
-
Чому не державної?
-
Правила групи маєте змогу прочитати чи у Вас є проблеми з читанням або розумінням написаного?
22 Jan 2023, 19:22
Post 122421 of 123127
about 2 hours ago