Українська Канада
-
Звісно що є, користуюся Rogers 2 роки, самий топовий провайдер і інтернет, ловить далеко за Вінніпегом. В мене навіть в квартирі менша швидкість, хоча і поставили гігабітний роутер.
-
Ну ви враховуйте ,що є таке поняття ,як bias . І людина робить швидку аналітику ,саме через свій досвід . Звісно ,це не є обʼєктивно . Деякі люди розуміють це,деякі ні . Інтернет в Україні повільніший в загальному - це факт . На власному досвіді скажу ,що мав дуже часто проблеми з інтернетом в цілому в Одесі . Тут в мене за майже 3 роки було усього 2 випадки ,де я дзвонив провайдеру що щось не так ,зазвичай швидкість дуже близька до заявленої . Але що точно,що він тут занадто дорогий (якщо ми про мобільний ) . Навіть через airmobile ціни в Канаді майже найвищі в світі . Часто користувався цією послугою,оскільки подорожував багато , і не во всіх країнах є змога купити сім карту з інтернет пакетом .
-
І ось за цим показником ціна-якість ,Канада і Україна десь поряд . Але в Україні є потенціал наздогнати швидкість ,оскільки не має таких проблем,як інфраструктура ,Україна більш компактна ,а в Канаді ця проблема залишиться надовго ,оскільки велика територія Канади не придатна для життя ,і якщо умовно оптимізувати інфраструктуру навколо найбільших метрополій ,то все одно відстані занадто великі ,ціна на роботу вищі ,витрати вищі . І думаю,що все ж таки в майбутньому Україна випередить Канаду . Але ,звісно ,якщо війна закінчиться на наших умовах , і всі позитивні прогнози справдяться .🥰
-
Зустріч путіна і Трампа навряд чи може відбутися наступного тижня: перемовини США та рф в Саудівській Аравії завершились. Головне: ▪️Окремі команди переговорників рф та США розпочнуть контакти з Україною свого часу. ▪️рф та США на переговорах обговорили те, що дві великі країни не можуть не спілкуватися одна з одною. Але про зближення мова поки не йде. ▪️рф та США домовилися поважати інтереси один одного Ось така х ..
-
Привіт, мій родич Юра учасник бойових дій, нещодавно його дуже сильно поранили і він втратив ногу. Держава не видає йому протез. Саме тому ми збираємо петиції, допоможи будь ласка Тут - protnog.rest/pomd
-
www.foxnews.com/politics/us-russian-officials-propose-peace-plan-lay-groundwork-cooperation-riyadh
-
Вже посипались ультимативні вимоги від руссішів
-
Вибори, а потім мир Ага, щось нагадує Це вже якась внєбрачна дочка Мінських виходить, де були вибори, а потім території Але всі ж ми знаємо чим це закінчилось 😢
-
О,а ще ядерка,Україна віддала ядерки на 2.2 трильйона доларів,а зараз від нас якісь гроші вимагають???вони апріорі мають все безкоштовно віддавати
-
В Сша виблядки росії при владі
-
рф та США домовились про триступеневий мирний план, – Fox News. Він включає: ▪️припинення вогню ▪️вибори в Україні, ▪️підписання остаточної угоди А як вибори - провести без зупинки військового стану ?? Як вони хочуть відміна військового стану ... Вибори , а тоді договір 😂😂😂 А тоді військові до дому,а вони просто йобнуть нас і все...