Українська Канада
-
При чому тут рейсі? І взагалі були з усіх країн рейсі, з Польщі мабуть летіли "найстражденніші". З картами поляка мабуть такі нещасні летіли.
-
В цьому світі ніколи справедливості не було, немає і не буде… Чого ви хочете домогтись в цьому чаті..?так влаштований світ…хтось швидше зреагував, комусь пощастило, хтось використав можливість, комусь не пощастило…
-
Я - кудись виплеснути злість, накопичену втому і виразити своє обурення. Як не хочете - не відповідайте, мені приємно що відповідають, навіть якщо коментарі безглузді. От і все. Прекрасно знаю що світ несправедливий, і щоразу коли є надія на протилежне - вона розбивається на шмаття. Треба не забувати, що ніде жодна країна не хоче допомогти, а просто скористатися.
-
Повинна бути якась вибірка, а не просто закривати очі і всіх підряд заганяти.
-
я нон-стоп працюю тут не отримавши жодного разу жодних пільг, крім 3к шо я заплатила все за житло та все. Втративши все в рідному місті, жодної надії що ти набудеш того ж тут. В готель не хотіли селити, бо я бачте без дітей, зате якусь жінку з укр.паспортом з чоловіком турком і дітьми турками заселили без проблем. Найстражденніші.
-
І звісно що не Канада в цьому винна, ні в якому разі, а ми всі знаємо яка країна винна, нажаль
-
О так ви може хочете мені гроші за заявку скинути, замість писати дурне? Будьте добріші!
-
по зовнішності не судять і незнайомим людям діагнози не ставлять, "добряк". навчіться самі доброті, потім інших вчіть.
-
Там жах Реально шок
-
Розумію Була така сама ситуація, так, неприємно, співчуваю Все що хочу сказати, най в Вас все буде нарешті добре
-
Так а кто кого принижував? Бачив суперечку тільки