Українська Канада
-
Так воно й видно, що тут пушать, коли повно емігрантів без шкільної освіти… то тільки українцям треба освіта і кваліфікація …
-
Тут скільки вчиться у школах для дорослих ? Купа людей
-
Так вони по іншим проходять, не економічним і доволі успішно якщо навколо оглянутись
-
А хіба карбон то погано?
-
А що відбувається?)
-
Я може не до кінця розумію все)
-
Я не за консерваторів - я взагалі - спостерігаю тільки - не моя країна . Закон можуть прийняти - ок . Але в США - в Трапма зараз політика ,на цьому і побудована - не давати допомоги зі зброєю , потім заяви Венса , про мітингуючих - тобто в США є великий % - які ці заходи підтримує в суспільстві. Тут на мою думку - таке підтрималося - але якщо б відправляли мітингарів з Близького сходу ( думка моя особиста і сформована по відгуках канадійців з якими ,я працюю ,знаю ).
-
Вітаємо, \/Bo|arskyi! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Ну Ви не порівнюйте. Трамп не консерватор. Він бізнеснессмен, який нерозуміється в політиці. Консервативна партія в Канаді як і ліберальна завжди були за іміграцію. Питання в тому, яку саме. Ліберальна партія да ставку на гуманітарну іміграцію, в той же час консервативна партія ставить на економічну іміграцію. І оскільки українці все ж таки в Канаді првцюють а не живуть за гроші держави, то я вважаю, що українцям нічого боятися