Українська Канада
-
Дивлячись де вклеювали, приблизно чекають місяць +-, можуть і за тиждень- два вклеїти
-
Доброго дня! Підскажіть, а чи можно в Канаді поміняти гривню на канадский доллар?
-
Зробила ресерч і таки ви праві. Буду знати продовження. Дякую вам. На жаль, в джерелах вказана виключно особиста думка без документальних підтверджень щодо «першості» версій. Але знаючи історію відносин з нашими сусідами - схильна вірити. Була не права. Прислівʼя памʼятала зі школи (вже дуже далеко після радянських часів)
-
Це добре, але я б все рівно побудував на кордоні зі східними територіями військову укріплену лінію. Так, про всяк випадок)
-
Розповідаю свій досвід з паспортами. Заповнили аплікації на усю родину (2 дорослих і двоє дітей) 16 травня. Записались на біометрію 9 червня у Ліоні. Після цього чоловіку прийшов запит 25 серпня, і ми відправили його паспорт окремо 17 вересня, мені прийшов запит 26 вересня, дітям нічого не прийшло, і я відправила свій і дитячі паспорти 29 вересня. Чоловік отримав паспорт 5 жовтня, наші паспорти вчора прийшли на пошту. Усім поставили візи
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, комусь вдалось записатись в Львів на біометрію? Якщо так, то за допомогою якого ресурсу (онлайн, емеіл, телефон)?
-
Так, треба вилітати прямо з росії кудись в Європу, найпростіше, мабуть, - в Турцію, а звідти - в Канаду з пересадкою. Через Білорусь можуть не випустити. Там одна система, що й у росії. В Україну теж не пустять, скоріше за все.
-
Так, кругом так. На пошту приходять листи і на батьків, і на дітей, що можна відправляти на вклейку віз. Ми 4 паспорти відправили, нам 4 паспорти з візами повернули.
-
Не буде, де будувати, все буде Україна😁
-
Дають візи близьким іншої національності. Можливо, багато заявок, не встигають оброблювати.
-
Краще везти з перекладом
-
Ретроградний закінчився, сонячне затемнення скоро😄
-
Так, можна здати в москві. Але якщо вони вже в росії знаходяться. А не спеціально їхати заради біометрії в москву, потім повертатися кудись. Українцям можна перетинати кордон тільки літаком, наземним - не можна, або є якісь спеціальні міжнародні пункти. Але все одно не факт, що випустять. Будуть пробивати довго по базі, і якщо щось накопають, можна застряти. Що саме копають, не знаю. Точно знаю, що вносять в базу. Я не перетинала їх кордон, бо попередили, що можна не повернутися. Здавала біометрію в Варшаві, чоловік (білорус)-в москві. В москві черг немає. Візи видають швидко. Кур‘єром можна відправляти паспорти, привезуть усій сім‘ї разом без затримок. Візовий - бескоштовно, кур‘єр - оплачується.