Українська Канада
-
Необхідний огляд акредитованого лікаря, аналіз крові на сифіліс, гепатит чи А чи С (не пам’ятаю) і, здається ВІЛ, + рентген. В Канаді виходить дешевше. 234 CAD, це якщо у вашій провінції він не буде безкоштовний. Не факт, що ви отримаєте в аеропорту ворк перміт без обмеження. Це не офіцер вирішує. Якщо ваших даних про медогляд немає у IRCC, то ворк перміт буде з обмеженнями. Офіцер просто вводить ваші данні, знаходить ваш перміт у системі і друкує. Якщо б ви в анкеті вказали, що проходили вже медогляд, тоді він, скоріш за все, був би без обмежень. Я вже багато бачила відгуків, що отримали ворк перміт з обмеженнями, хоча пройшли медогляд в Європі. Подати заявку на заміну ворк перміт займає не дуже багато часу. А якщо ви не збираєтеся працювати з дітьми, у лікарні чи на фермі, то можна, взагалі, не знімати.
-
най як файно щиро-щиро дякую
-
Дуже дуже вам вдячна) ❤❤❤
-
Дуже переживаю, не знаю з чого почати( Фінанси не великі! Реально знайти хост зараз, хоч на декілька днів?
-
я вважала що тут група допомоги , а не сарказму !
-
Дуже корисно, дякую.
-
Ну… то може їм подзвонити? Може @art_kurg правий і центри відрізняються…
-
Можливо залежить від vfs центру, мені вони десь 4 імейла надіслали, ось мій лог подій з датами починаючи з здачі біометрії в Мадриді: 22.08: Biometrics in Madrid 15.09: Original Passport Request email received 19.09: passport Sent 23.09: Passport received by VFS according to mail service tracking 28.09 email from vfs: tracking number received 03.10 email from vfs: notification "application received and is under process at the IRCC Office" 06.10 email from vfs: notification "dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in EMBASSY OF CANADA,Paris." 10.10 email from vfs: notification "the decision envelope for your application, ... has been received from the IRCC Office and is ready for collection" 11.10 received passport