Українська Канада
-
Я про те, що нам навіть не прийшло запрошення на паспорт🙈
-
Друзі, доброго вечора! Чи є такі, що у серпні здали у Львові біометрію та ще чекають запрошення на вклейку візи? Переживаю, що якось задовго🤦🏼♀️
-
Доброго дня , можливо хтось проживає в Торонто і має змогу забрати нас з подругою з аеропорту 11.10 о 21:00 прошу написати в особисті , буду дуже вдячна . Дякую !
-
Оттава! 14.10 в рамках акції подяки захисникам України ми проведемо марш. Деталі: 📍Terry Fox Statue 90 Wellington St, Ottawa 🏃 Розпочинаємо біля статуї Террі Фокса, далі рухатимемось по Bank St до українського посольства (310 Somerset St W). Гортайте вліво, аби побачити карту маршруту. 🕕 6 pm - 7 pm Як завжди, приходьте самі, кличте друзів, дуже чекаємо на кожного! Приносьте плакати, прапори та поширюйте інформацію про акцію в соцмережах. Памʼятаємо: чим нас більше, тим наш голос гучніший. І зараз подяка нашим сміливим воїнам має гучно розлетітись по всьому світу - так гучно, як ніколи. Бо хто, як не ми? Слава Україні! Героям слава! #ThankYouDefendersOfUkraine
-
А Ви відправляли до Лондону поштою? Чи до візового центра у Дубліні?
-
мені також 7 жовтня відвіз паспорт і 7 прийшло таке повідомлення ще має прийти 2 і коли приходить 3 можна їхати по паспорт наскільки я знаю
-
Цікаво, скільки чекати паспорт після цієї смс?
-
Сыну ещё не пришло письмо
-
Скільки Ви чекали на візу? А як в цей час бути без паспорту?