Українська Канада
-
В Оттаві вже теж мало житла, але не настільки критично. Своє зняти можна без проблем, якщо є гроші та робота. Хостів потроху починає не вистачати. Допомагає, що Гатіно з дешевою арендою поряд - але це Квебек, тому працювати в Онтаріо та жити в Гатіно означає складності з ПР у майбутньому
-
скажіть будь ласка якщо пише, що application was approved це означає що можна вже забрати паспорт? подавав до відня місяць назад
-
мені просто треба довідатися треба брати термін в Дюсельдорф для відправки паспорта, щоб не приїхати і не поцілувати замок
-
скиньте хтось сайт де можна взяти термін для відправки паспорта на вклеювання візи
-
Доброго дня. Пошук по сайту нічого не дав. Підкажіть будь ласка, чи можна у Хельсинки в візовый центр відправити курьера з паспортом для вклейки визы? Чи приймуть у нього? Або довіреність треба якась?
-
‼️ ТОРОНТО. доброго дня! шукаю кімнату для себе (не за безкоштовно, оплачую 500-1000/1200 на місяць). я одна, без шкідливих звичок і тварин. буду працювати в North York (100 Sheppard Ave E), тож краще хоча б десь 30-50 хв до тієї місцевості. буду дуже вдячна за відповіді🙏
-
це точно? ми збираємося туди завтра їхати «600 км нам требо їхать», боїмося що потребують термін
-
Не потрібен
-
а не знаєте чи треба термін у дюссельдорфі
-
Залежить від того ,куди збираєтесь подавати паспорт. В Варшаві потрібен
-
добрий день, а треба брати термін для відправки паспорта на вклеювання візи?