Українська Канада
-
Історія Канади, Манітоби, Вінніпега. Вихідні дні в Канаді (Що святкується?, Чому саме присвячується цей день?) Наприклад, буде Truth and Reconciliation.
-
Чи можливо зараз отримати візу (CUAET) по внутрішньому українському паспорту? Чи потрібно декларувати $10000 на сім'ю для в'їзду у Канаду? Дякую.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи можливо знайти роботу українським архітекторам у Канаді і що для цього потрібно?
-
Яку перевагу надає віза W1 незрозуміло, та які мінуси візи V1 теж незрозуміло. В той час V1 на 10 років, ти можешь і попрацювати, повернутись до України та ще їздити як турист. А по W1 всього 3 роки, відпрацював і додому і не має можливості ще поїхати туристом.
-
З цими типами віз відбувається якийсь сумбур. За офіційною інформацією яка і зараз на сайті, віза надається на 10 років але не більше строку дії закордонного паспорту. В той же час почали видавати візи W1 на строк 3 роки. Цей процес з"явився тыльки зараз так як лише зараз почали приходити запити на вклейку по аплікаціям за липень. Та лише в липні змінилась форма аплікації треба обирати самому тип візу. Аплікації мають на початку або "W" або "V".
-
Добрий день! Я маю канадську foil-less візу, яка закінчується 25-го жовтня. Як я розумію, це єдино разовий дозвіл на в'їзд, і візу клеїти не потрібно. Це означає, що я можу в'їхати на територію Канади до цієї дати? Якщо я в'їжджаю туди наприклад 20 без вклейки візи, а дозвіл на в'їзд закінчується 25, чи можу я візу вклеїти вже після 25 числа в самій Канаді? І скільки я можу залишатися в Канаді?
-
чисто теоретично якщо у мене вклеєна візітор віза до 2028 року я ж матиму право додатково податись на робочу візу та розпочати процес міграції після закінчення війни?
-
тут якраз проблема в термінах для тих чоловіків, котрі залишились в Україні без права виїзду
-
Також напишіть про лабораторію та периопераційну допомогу - Anesthesia aide, OR aide
-
Це все зрозуміло, але якщо ми рахуємо зараз, що WP буде виданий тільки при в’їзді в Канаду до 31.03.2023 з любим типом візи, то для українця зараз що W-1, що V-1 мають однакову «силу». Якщо б ми знали точно, що WP будуть видавати володарям віз W-1 навіть після 31.03.2023, при умові завершення програми, то тим, хто хоче виїхати пізніше, зручніше було б отримати W-1. Звісно все це за умови, що людина не хоче просто отримати туристичну візу про всяк випадок, а розмова йдеться про роботу і перспективу залишитися.