Українська Канада
-
Друзяки, маленький лайфхак. Дуже рекомендую знімати великі будинки на дві родини замість маленьких квартир. Вигода очевидна. У Ванкувері та околицях ванбед епармент коштує 1800-2500 5 кімнатний дім ми орендували на дві родини за 3890 ( за 16 хв пішки від метро). Шукали на фейсбук Маркетплейс. Знайшов оголошення в перший день пошуку по першому запиту. І ще десь трохи менше тиждня зайняв перегляд і підписання. За 1945 баксів ми б ту зняли лише якийсь бейсмент. Якщо ваші друзі або родичі готові на такий варіант , вигода очевидна. Особливо мамам з дітьми можна кооперуватися. І по черзі дивитися за малятками.
-
Виїзджаю 🤣
-
Мало хто їде в Юкон, бо там дуже сувора зима (до -50). Територія Юкон знаходиться за полярним колом, 80% території не заселено, дивовижна первозданна краса природи, але суворі погодні умови. Зате дуже високі зп в гірськовидобувній промисловості. Зазвичай канадці їдуть в Юкон попрацювати рік-два і заробити грошей.
-
Але літак назад є зажди😂
-
Одне житло вже чого коштує коли ти без роботи і без грошей і самого житла як такого майже нема)
-
Не заздріть бо тільки це впало на голову неочікувано, а з рештою проблем тут не знаю чи розберусь)
-
Так, вклейку
-
Мені дадуть авто знайомі у яких я в Канаді зараз, з страховкою навіть не знаю що в них…
-
Доброго часу дня шановні ! Хтось їхав і вже там, чи збирається їхати в Yukon? Розкажіть як там? Я знаю там є громада українців, але ніхто чомусь туди не їде. Я вибрала саме туди. Мова англійська вільно володію, французька а2-в1. Хотіла б почути відгуки. Щиро вдячна 🙏