Українська Канада
-
закордонний паспорт і запрошення
-
Скажіть будь ласка, які потрібно мати документи з собою, для здачі біометрії у Львові?
-
@banofbot
-
Це не зовсім так, тільки для сдачі біометрії. Я знаю, що офіцери закривають іноді очі на недотримання строків подачі паспортів, но це на ваш ризик, можуть і не вклеїти. Якщо не встигаєте, обов'язково лист додавайте з поясненнями, за яких обставин ви не встигли. Особисто з'ясовувала це питання з працівниками центру, тому що теж думала почекати запрошення для всіх.
-
путін оголосив часткову мобілізацію в "росії". Він заявив, що мобілізуватимуть росіян, які зараз перебувають у запасі, зокрема тих, хто служив у зс рф. путін вже підписав указ. мобілізація почнеться сьогодні — 21 вересня.
-
Доброго ранку) У мене проблема з паспортами. 😥Ми подалися з чоловіком на вклейку візи у Відень, замовила кур'єра в Польщу і тиждень тому прийшло смс, що всі процедури завершенні, якщо є оплата кур'єра, то вже відправимо. Ми чекали тиждень! І вчора прийшов лист, що в Польщу з Австрії вони не доставляють🥲🥲 тепер в нас є сім днів, щоб його забрати. Питання: 1) чи можна без паспортів, а тільки з ДіяПл/укр Дія виїхати аж у Австрію? 2) чи може хтось знає кур'єрська доставку, щоб забрали з ВФС офісу і надіслали в Польщу? Може хтось стикався з таким, або щось чули?
-
У вас є тридцять днів з Original passport request, щоб подати паспорт. Не факт, що за цей час прийде друге запрошення. У Німеччині можно подати паспорт у Берліні та Дюссельдорфі. У Дюссельдорфі є особиста подача у почтову скриньку на першому поверсі, запис робити не потрібно. У Берліні, наскільки я знаю, тільки кур'єром. По досвіду моєї сім'ї і наших знайомих, Дюссельдорф робить швидко до 10 днів. Якщо відправляєте кур'єром до конверта паспорт, Original passport request, Consent form, чек оплати зворотньої доставки, пустий конверт з вашою адресою.
-
Доброго дня! Намагались через довіреність забрати паспорт із візового центру у Варшаві. Але окрім довіреності та копії паспортів, які необхідно забрати, попросили свідоцтво про народження. Нажаль так і не отримали, адже я ніде не знайшла інформацію про необхідність його пред’явлення. Підскажіть, достатньо в такому випадку буде скан копія свідоцтва, чи потрібен його переклад ?? Дякую
-
Доброго дня) задачу біометричних даних робив у Австрії проживаю зараз у Німеччині и хочу відправити паспорт у Берлін чи може краще поїхати и подати самому у Австрію ? Чи дочекатись може разом відправити ( просто тількі дружині відправили запрошення), може ще прийде нам найближчим часом
-
Добрий день,підкажіть будь ласка таку інфу. Маю дві дози вакцини Модерна ,робила в Італії. Зараз приїхала в Україну зібрати речі в жовтні хочу вилітати в Канаду. На руках є лише паперовий варіант сертифікату про вакцинацію, де сказано 2/2 , тобто вказано що друга вже зроблена. Щоб в Україні зробити паспорт вакцинацій мені потрібно мати на руках сертифікат першої дози. Я не маю і не маю змоги його дістати. Чи можу я загрузити в ArriveCan тільки цей сертифікат і він сам підтягне всю іншу інфу. Чи потрібно мати два. Або робити третю дозу Джонсона яка йде одна за дві?. І ще чи можливо заповнити ArriveCan ,щоб спробувати чи пройде цей один сертифікат,а потім стерти чи обнулити інфу і вже заповнювати його перед вильотом. Дякую всім. Слава Україні та Героям і смерть ворогам
-
Скільки зараз займає розгляд аплікації на візу?
-
Дякую. А скільки часу робиться нова віза не зустрічали інформацію? Бо я десь читала-не згадаю де. А перечитати нереально
-
Підкажіть будь-ласка хто подавав з Канади на Візітора після фоіл-лесс віза . Як довго триває цей процес до фінішу? Якщо поїхати в Україну чи втрачає людина Ворк Перміт і Охіп?
-
Я всіх додала і паспорти і ковід сертифікати. Штрих-код тільки на малого дають. Чомусь так. Дякую Вам!