Українська Канада
-
Офіційно ще нічого не робили,тільки на словах, роботодавець сам не знає чи я повинна процтиилікаря зараз чи потім))
-
Доброго дня, хто може підказати якщо знає, хто не вакцинований має в ArriveCAN вказати адрес дк буде проходити карантин, але якщо вказав любий адрес, але по прильоту як потім змінити адрес в ArriveCAN щоб тест прийшов на той адрес на якому ти уже сидиш?
-
Доброго вечора! Допоможіть, будь ласка! Заповнюю анкету на візу. Дійшла до батьків, про своїх заповнила без проблем певний час назад. Пару днів тому почала заповнювати про батьків чоловіка і в графі country or territory висвічується дві опції: пуста графа і lovs not available. Що робити ? Як виправити чи вписати країну?
-
Підкажіть будь-ласка чи я можу почати працювати без обов’язкового лікарського огляду? На нього дають цілих 90 днів, а робота вже є
-
-
Всім привіт . Таке питання . Зробили помилку у work permit . Поїхав до аеропорту . Видали новий work permit . У новому номер UCI і номер application інший ніж в першому і відрізняється відповідно від того що вписаний у візі . Чи номер UCI може мінятися чи він буде один на весь час ? Потрібно знову їхати і міняти work permit ?
-
Так..... Але я вірю, що то все на користь, значить так має бути.
-
От тім кому щастить , отримали візи на всю родину за пару тижнів )))
-
Ще є такий факт, як кому везе.... Але стукати потрібно, звичайно
-
Є група Ждуны , там майле 6000 осіб , вони теж пишуть і телефонують. Але дехто це робить вже п’ятий місяць. Писати звичайно можна
-
В іншій групі мені відписали, що писали і їм пришвидшували
-
А у нас навпаки ((
-
Дякую за відповідь
-
Але це якось дивно... Нас підтвердили через 3 тижні, а дитину 6 років ні....
-
Не можна. Не допомогає. Пишемо і телефонуємо. Всі в пріоритеті і чекайте
-
Доброго дня! Чи чув хто, може, про форму кризис для пришвидшення підтвердження візи дитини? Чи взагалі можна якось щось зробити? Дякую
-
Доброго дня! Чи чув хто, може, про форму кризис для пришвидшення підтвердження візи дитини? Чи взагалі можна якось щось зробити? Дякую