Українська Канада
-
Вау, клас) дякую) І, наскільки я розумію, звичайною поштою надіслати не можна? Лише спеціальними компаніями?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, відправляли лише паспорт і два листи? Про надання візи та про validity of biometrics?
-
Так пропустіть, і робіть далі
-
Дякую
-
Не треба.
-
Хз, не ясно нащо воно їм
-
Та ні в кого немає такого листа, звідки ви це взяли
-
Доброго ранку, моя мама зараз заповняє заявку на визу. І там треба лист від роботодавця, підскажіть він обов’язковий?
-
так це вони відправляють на вклейку чи беруть кредит?😂
-
Добрий день! Хто знає якщо декларируешь кошти , коли подорожуешь до Канади , треба сплачувати якись видсотки у Канаді?
-
І я не прикладала👍
-
Все одно щось не зрозуміло. Та людина, паспорт якої відправляють таким чином, вона ж не перетинає кордон 🤦🏼♀️ Я сьогодні, наприклад, вже отримала свій паспорт з візою, відправляла через іншу турфірму, копію українського паспорта та ідентифікаційного коду не прикладала і все гаразд.
-
Дорогі, всі хто чекав відповіді, для чого їм копії паспорта і коду: «Це потрібно для перетину кордону».
-
Я в Польщі,отримав візу і нічого не втратив
-
Підкажіть, якщо я зроблю канадську візу, то втрачу тимчасовий захист в Чехії (чи іншій країні ЄС, якщо такий є)?
-
drive.google.com/file/d/1ZcVjgKuW01wLNPvmD1JAWS_TFLCDwEdS/view
-
Добрый день! Где можно скачать VAC consent forms, которые необходимо подавать вместе с паспортами?
-
Дякую 💕 а то розхвилювалась, вирішила уточнити 🙏
-
Так, можете відсилати
-
Доброго дня. Підкажіть, це вже можна відсилати на вклейку візи у паспорт? Прийшло 2 ПДФ файла В 1му листі пише про біометричні дані до коли дійні А 2му листі пише що паспорт для завершення моєї аплікації і нижче сайт куди можна відправляти паспорт?
22 Jan 2023, 19:22
Post 17841 of 122222
about an hour ago