Українська Канада
-
Дякую!)
-
Немає. Хтось за тиждень , а хтось шостий місяць чекає
-
Добрий день. підкажіть будь ласка чи є якісь терміни з відправки візи? ми чекаємо на візу вже 3 місяці.
-
Доброго дня, хтось робив sjtd? Скільки чекали цього документу з часу здачі документів?
-
Підскажіть будь ласка, для того, щоб забрати паспорт після вклейки візи треба робити appointment як на вклейку та біометрію чи ні?
-
👋Доброго дня. Таке питання, я сину поставла брекети в Україні, планую їхати в Ванкувер. Підкажіть будь ласка, чи допоможуть мені там ортодонти, чи працюють вони з брекетами, які встановили в Україні? Бо їх же треба підтягувати кожного місяця і потім зняти... Дуже дякую за відповідь 🙂
-
А можно не по теме вопрос? Какая стандартная высота потолков в Канаде. Мы собираемся переезжать, я смотрю аренду и кондо, и дома, в Лондоне тоже вот посмотрела, почему кажется что очень низкие потолки везде? Или это только кажется? Дома были 280 в новостройке, в Польше сейчас 255 - уже ощутимо низко. Какие стандарты в Канаде? Спасибо
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, хто відправляв на вклейку, через який час ви отримували номер відслідковування з візового центру? За трек.номером з поштової служби паспорти візовий центр отримав пару днів тому, а номер відслідковування з візового центру не прийшов.
-
Друзі, підкажіть хто в курсі - в Кракові відкрили знову візовий центр Канади, чи там вклеюють візи чи тільки біометрія?
-
Доброго дня. А є робота для новоприбувших і як з житлом та інше?