Українська Канада
-
Дуже дякую. Я не знав що так можливо продовжувати вовк перміт. Дуже дякую.
-
Добре дякую , але як саме(як що я подамся на ПР) проходе процедура продовження? Як що можливо поясніть будь-ласка. Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка більш детальніше, як продовжити прибування з родиною в Онтаріо як що не встиг отримати ПР як що все так довго. Дякую за відповід.
-
Підкажіть будь ласка, тут є люди кому вже вклеєли візу з аплікацією W а не V, на який термін вам дали візу? Бо вже не раз зустрічаю інформацію і тут в чаті і в фейсбуці, що вже вклеюютть тільки на 3 роки а не 10, але конкретних прикладів ніхто не навів і офіційної інформації з цього приводу теж ніде не можу знайти. На офіційному сайті написано: Valid for up to 10 years or until your passport expires (in most cases).
-
Привіт всім! Підкажіть хто відправляв з України паспорт на вклейку зокрема студентської візи (або звичайної) - паспорт? Відкукніться, хто яким методом скористався?
-
офіційно не хворіли, а там хто його знає, чи то було ОРВІ, чи грип, чи Ковід. Хворіли часто 2020-2021, але до лікаря не ходили.😏
-
можна було б все у моєму смартфоні робити, нас троє, то маму я включила у свою групу, а донька собі окремо робила. Привчаю її до самостійності і відповідальності, вона тут наводить будильничок, заходить у Ерайвкан і відмічається самостійно. Аналізи на 8-ий день онлайн теж вчора робила сама, я тільки поруч стояла.
-
Доброго дня, друзі Питання - подавались разом з жінкою на візу з одного акаунту. Здати біометрику і чекали підтвердження. Жінці прийшло сьогодні підтвердження, а мені ні, хоча подавались разом і з одного облікового запису. Є одне «але» - я народився в рядянському союзі в хабаровску(рашка), бо батько був військовий і його туди відправили служити с батьківщини. У віці 2 роки ми поверунулись в Україну. Батьки українці і я теж. Питання - це нормально, що мені не підтвердили чи потрібно чекати? Чи може місце Нарождення впливати на рішення?
-
тести питали скрізь - у Варшаві, в Парижі і у Монреалі. Дуже багато цьому приділяють уваги.
-
моїй теж 13, робили все - антиген перед вильотом, тест при прильоті в аеропорту, вчора тест на 8-ий день і в особистому Ерайвкані вона відмічається щодня. Все, як у дорослих
-
антиген