Українська Канада
-
Чи обов'язково перекладати документи дітей (свідоцтво про народження) англійською? Є вже біометричний паспорт, 15 років
-
Доброго дня! Можливо хтось був останнім часом у консула в Торонто. Оплатити консульський збір треба завчасно чи можна на місці?
-
Моєму сину 8 років. Я думаю цієї війни і йому вистачить. В його 18 підемо за новий заход((((
-
Можу вам зробити за 20 долларів)
-
Дуже цікаво чим краще. Розкажіть
-
Скорше так - вони платні, але страховка покриває витрати)
-
Не маю сили сваритись . Ну люди . Чого ви такі злі ?! Можна просто сказати : напишіть в пошуку . І все . Надобраніч . Будьте добрішими 🙏
-
До чого тут ввічливість, це ж справа декількох секунд, знайти потрібну групу, швидше, ніж написати питання
-
Які Ви вічливі . Я вдячна .
-
Невже в полі пошуку телеграму набрати слово "Калгарі" важко?
-
Доброго вечора ) можливо хтось знає группу Альберта , Калгарі ?! Буду дуже дуже вдячна ❤️🙏🇺🇦
-
Розпочинати нове життя в країні, де тільки почалась війна, яка може тривати декілька поколінь??? Що ж у вашій голові твориться???
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, відправляли звичайною поштою з тренінг номером? Чи якось інакше?
-
Привіт патріоти! У нас важливе оголошення: Ми змінили локацію для проведення нашого завтрашнього мітингу (через TIFF фестиваль). Нова локація (час залишається незмінним - 19:00): St. James Park 120 King St E maps.app.goo.gl/c3YnPPqzUbj6EcYt9?g_st=ic. ATTENTION! Because of the TIFF festival we had to change the location for our protest tomorrow. New location (time remains the same - 7:00 pm): St. James Park 120 King St E Слава Україні! See you tomorrow!