Українська Канада
-
добридень! щасливого свята ! можливо хтось зіштовхувався, заповнюючи заяву на cuaet і вказавши місце проживання в Україні, виїхавши потім на деякий час можна буде здати біометрику в іншій країні при потребі ? чи якщо вказавши українське місто прикріплюєшся до посольства саме в Україні ?
-
В кого була ситуація, що вклеїв візу CUET, а потім не продовжили, чешскі карти побуту, це не міф?
-
Доброго дня, а можна посилання ?
-
Зима це дуже диприсивний час в любій країні, можливо річ у цьому.) Але я би також радив змінити місто. В Канаді кожна провінція як окрема країна і має свій вайб. Можливо франкомовна провінція то не ваше. Торонто наприклад це великий мурашник як Нью-Йорк. Тут найбільше можливостей і різних активностей. Ванкувер це красиве місто зі своїм теплим кліматом і фантастичною природою, горами і на березі океану. Багато хто спробувавши пожити в різних провінціях після прибуття в Ванкувер тут і залишаються бо їм тут дуже комфортно і вони закохуються в це місто. Ньюфауленд це чудова провінція для тих хто любить спокій і природу, дуже нагадує Норвегію. Тут нема мегаполісів, хмарочосів і такого активного життя як в Торонто
-
Доброго ранку! Хочу почути думку , може хтось інформований . В мене син з сім’єю отримав канадську візу і вони скоро вилітають до Канади, у них зовсім маленькі діти. Питання: чи не буде проблем , я хочу отримати візу теж , але я живу в Англії і маю BRP на три роки? Я не планую переїзд, та якщо мені треба буде терміново прилетіти до них , наприклад допомогти трохи з дітьми, то не маючи візу я не зможу це зробити швидко. Тому і вирішила зробити, щоб мати таку можливісь. З неділі мені треба здавати відбитки на канадську візу і тепер хвилююся .. Бо читаю повідомлення що в Польщі, Чехії , Германії це вже стає проблемою.
-
Вони, доречі, надають безкоштовний проїздний на півроку для Українців в Оттаві (Онтаріо) точно (дуже економить, так він 160 долларів коштує на місяць), не знаю як за інші міста, краще спитати
-
Ще трохи з рубрики культурного шоку, треба звикати до податків та налаштовуватися на пошук більших можливостей тут. (Статистика про середню зарплату не завжди правдива) Наприклад нещодавно влаштувався на перший час фултайм customer service в місцевий магазин, в середньому як і у сфері обслуговування ЗП 16-18 долларів на годину. Маю 32 години на тиждень, і у місяць з податками буде виходити 1500-1600 долларів (ще одна причина чому в Торонто не поспішаю, медіана схожа). Хтось скаже як так можна, але швидше мотивація вчити мову та кращу роботу з’явиться) зараз у знайомих, планую арендувати кімнату в Оттаві, в середньому прайс 700-900 долларів на місяць.