Українська Канада
-
Мій чоловік з того моменту як НБУ відпустив курс вже втратив на зарплаті 500$. Але то дрібниці-аби не забрали у те пекло. Моя спеціальність входить в список тих що мають стати на облік. Так, в армію мене не поженуть але я буду не виіздна. Тобто при загостренні ситуації я навіть не вивезу дітей за кордон. А ви тут якісь зарплати порівнюєте. Альо! Війна в країні
-
Я нарешті зрозумів життя. Взагалі продаю все в Канаді та їду жити у Південний Судан. Навіщо жити у будинку на 25 років у кредит, їздити на хонді, на штани іноді не залишається грошей. Я все порахував. Там куплю замок, за який не платитиму оренду, ферарі і ще залишається на свою маленьку армію, щоб дітей ніхто не вбив. Загалом зможу дозволити собі більше ось і все. І не намагайтеся мене переконати
-
От я читаю вас. Які ви смішні. В мене друг в Україні мав зарплату 120 тис грн. Зараз він на фронті. Про що ви взагалі говорите?
-
А потім, коли ви вирветесь з своїх 900евро і будете заробляти 3тис і більше, у вас встане питання як ці гроші правильно вложити або зберегти. І ви тоді зрозумієте що в Україні дуже великий шанс нафіг втратити все на що ви заробляли десятиліттями (через війну, інфляцію або інші причини). А в Канаді ні.
-
Яка різниця який в тебе доход, якщо вдома ВІЙНА. Це ще всі пам’ятають? Найгірше, найжахливіше що може бути це війна в твоїй країні. Бо ви наче говорите зараз про звичану еміграцію - тобто пошук кращого життя. Це підміна понять. Сьогодні ти заробляєш 900 євро, а завтра тебе погнали на фронт. Завтра твоя дитина наступить на загублену міну і їй відірве кінцівки. Завтра в тебе в принципі може не бути бо по хєр який ти каратіст якщо летить ракета. Я вже мовчу про ПТСР двох або й трьох поколінь. Який соціум буде? Поцікавтеся наслідками ВВВ. Це все дуже і дуже страшно. І головне: війна НЕ закінчилась ще
-
В нас донедавна також був мультикультуралiзм) може й далi буде) в будь якому випадку - бажаю вам досягнути свого
-
Ахах, так, добре, ви мене не так зрозуміли. Усі країни різні, культура само собою, вважаючи ще що у Канаді мультикультуралізм, для мене це добре. Поважати місце це також зрозуміло, бо ми не приходимо у гості і не починаємо ж казати, що " то в тебе не так лежить, то му що у мене воно лежить так, переклади "
-
Без питань, вiльна людина )
-
Більшість речей що можливі в Канаді не можливо в Україні, більшість речей що можливі в Україні не можливі в Канаді. Різні країни, різні люди. Порівнювати не має сенсу. Має сенс поважати культуру та звичаї міста де ти бажаєш жити
-
Ракети не літали раніше, наскільки мені відомо ракети не літають і в Польщі. Ви хочете сперечатись про рівень життя та безпеку, прошу я думаю це ваша внутрішня суперечка. Безперечно вам буде цікаво)
-
Ага, а до 14-го Україна з Канадою були на однаковому рівні)))