(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну там є форма запиту по дозволу на роботу для U4U. Але строки для всіх різні, хтось за тиждень отримує, хтось за декілька місяців. А легалізація то вже інше питання, U4U дає змогу лишатись в США 2 роки легально
-
Дякую тоді всім. Англійська в порядку, краща рідної української вже за скільки років закордоном. Буду не втрачати надії і шукати шось значить. 🤞🤞🤞 може кому треба будуть інтерни-початківці даже безкоштовні, пишіть ☺️☺️
-
U4U сразу ж дает разрешение на работу
-
Якщо в вас гарна англійська, все можливо
-
Нажаль
-
😲😢 десь читала що coursera і udemy в Канаді може братися до учьота, ну понятно ще не як коледж, але всерівнл... жаль якщо то не так , а так як ви відписали 😞
-
Знаючи себе ,мені головне почати, зарпдата і яка саме позиція чи сфера не важливо... головне вступити в лавки айтішніков ,а там вже походу розбирусь як дойти до роботи мрії
-
Це нічого не значить. Це як YouTube
-
Ну udemy серт від 2022
-
Да, резюме написала вже сама, але учитувала те що в прикладі і інших трохи подивилась...... було б там ще що писати достойне 🤦🏻♀️😅attitude у мене супер 😅, за те не парюсь
-
Народ, йо. А що думаєте CUAET Canada чи США U4U, якщо мета поїздки туди нетворкінг/бізнес зв’язки і гроші на роботі програмістом. Цікаво де на ваш погляд можна крутіше прокачати свою карьєру та заробити капітал, але без ФААНГІВ
-
Шанси завжди є. Якщо в вас є гарний рівень володіння англійською і якійсь практичний досвід в ІТ. 14 років тому не візьмут до уваги, це не релевантно. Можна спробувати щось суміжне з ІТ. Успіхів Вам!
-
Мене те саме цікавить. Оце їду в Канаду через 2 тижні нарешті. (Ще до того як подумала про Канаду) почала навчання на UDEMY. Front end уже давно закінчила, back end ше не до кінця, але виявилось що back end мені більше подобаєься(тому навчання продовжується) Є базові знання від КА Шаг в Україні, але то було 14 років назад ще. Наданий момент шарю, але як супер новачок, Опиту роботи по web development нема. Є напротязі паро років,декілька маленьких проектів по graphic design, але то тоже не дуже свіже, і як фріланс ...попробуй докажи кароче. Англійська норм, fluent 100% здала IELTS, чекаю результат для підтвердження. Шукала підробітки на ффайвері і фрілансі, але мене не вибирали покі ще.(( Дуже хочу якось влитися в ІТ сферу в Канаді(іншого виходу нема, і шляху назвд тоже)... як apprentice чи інтерн, бо нада щоб хтось ще трохи побув наставником як то в реаліях роботі все працює ...є в мене шанси якісь?