(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не знал, что в Канаде есть блю карта
-
Я ж кажу по факту дипломи треба в Німців, можливо ще десь з європи, але це не 27 країн, від сили 3-5 країн. може навіть 10. Все решту легалізуватись можна без дипломів, чого тільки варто те що німці забрали обовязкок дипломів для ІТ фахівців в 2020 році. Взагалом я не проти освіти, а тільки про те що як не крути для ЕЕ вимога диплому є просто інструментом відсіювання людей, так як попит в Канаду дуже великий і обмежувати можна як хочеш щоб менше народу перлось
-
Я говорю за практику а не за суху теорію, я не знаю жодної людини хто б легалізовувася по блукард крім ІТ, ніодної. Можливо і є такі але це малий відсоток. Так смисл писати нереальні кейси легалізації якщо більшість їх не потягне? навіть в тому числі ІТ працівників?)) який сенс писати за нерухомість 300-400 штук?) 😁, це смішно. Взагалі ми говорили конкретно за освіту, яка ніде не потрібна крім кейсу блукарда. Тому як бачимо, все ж таки ми зійшлись на тому що освіта потрібна тільки в кейсі блукарда, а варіантів легалізації навіть з твоїх же слів вже є 5, хоча й малоймовірних
-
learn.vanarts.com/fb/ukraine-scholarship Может кому будет интересно, но я не до конца разобрался что оно такое
-
Я смотрел Галифакс не нашел ни одной вакансии ( для себя)
-
Та вы бы лучше написали аргументы за раз 4 года там