(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.freecodecamp.org/ вот тут хорошие курсы и не только тестирование, но без фитбэка / все сам + на английском
-
Та можна, але не факт що зразу попадеш у ту групу яку вже набрали, а набір вроді не завжди, я у них не був але було пару знайомих що з нуля пробували і важкувато то їм було якось, але знову ж таки там печальна англійська була і не завжди хороше розуміння теорії
-
Там можна те тестування проходити н-разів😉
-
Привіт, Раніше були прекрасні безкоштовні курси qatestlab.com/ їх вистачало аби зрозуміти твоє це чи не твоє та попрактикуватися на реальних кейсах, плюс отримаєте фідбек по кожній задачі
-
У кого-нибудь есть практический опыт/ опыт знакомых, как эффективнее войти в карьеру тестирования? С чего лучше начать, что изучить? У меня есть пара месяцев, пока жду визу. Хочу подстраховаться, если не хватит коммуникативных навыков для устройства аналитиком 🙌
-
Плюс, бенефиты от компании могут покрывать скорую.
-
Ну в Польщі є визначений перелік моментів коли до тебе приїде швидка, якраз болі у животі це той кейс коли швидка до дому приїде, лікар все пощупає, за необхідності відвезуть в лікарню а там вже глянуть що і як, тих кого привезли на швидкій швидше обслуговують з того що я бачив