ну, в мене наприклад перитоніт розвився за 3 години від ситуації, щось болить біля пупка, пальпація та узі нічого не показували, але боліти сильніше не стало, тільки температура почала підійматись
Лікарі зразу роздупляють що з тобою, з їхньою практикою вони зразу шарять шо з людиною, якшо реально шось дуже фігове то там прямо з швидкої витягують а по дорозі то ще у швидкій відкачують, тут ж тіпа навіть на фельдшера, медсестру дофіга вчитись треба
В Польше в эмерджинси висит таблица на 4 цвета по типу срочности и сразу написано, с каким цветом сколько будешь ждать. Тебя оформляют и клеят цветной стикер на бумаги. Наверное в Канаде примерно та же система ранжирования срочности
так отож, так в нас не дуже краще. В нас тільки швидку можна викликати безкоштовно. А ще я 3-4 години чекала в платній клініці, поки мені апендицит діагностують, бо був нетиповий випадок
Та всюди черги бувають, у франківському травмпункті також має повезти щоб нікого не було, а може також бути що будеш сидіти 2-4 години без напрягів жодних