(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@oborodai шо ты дизлайкаешь?)
-
я ненавиджу росію з дитинства, прекрасно живеться
-
Да, реально Ванхак, как вариант Но щас с наличием пре апрува на вп (и наличием опыта) должно быть ещё легче, если это не куа)
-
Don’t take me wrong, але ви явно щось мислите неправильно коли прирівнюєте збройну війну де помирають тисячі людей до вигаданої інфантильної драми двох підлітків кохання яких тривало кілька днів. Зовсім не та метафора що треба
-
Тобто привід для вас дрібний та незначний.
-
Як людина, яка народилася в Луганській області, скажу так, той контингент, що там залишився і накачувати не треба, вони всі відомі...Залишилось процентів 10 думаючих
-
все правильно робить, тут якраз зіграє ефект того що більше ніколи в житті він нічого спільного з росією мати не буде, і це вірно. Якби з своєї точки зору я трохи розумію поляків які нас ненавидять через Волинь, не оправдовую їхні дії на території України, але з точки зору що вони тепер нас ненавидять в скритому варіанті в цьому є плюс суто для самої нації, тому ненавидіти рф це цілком адеватна поведінка здорової людини
-
Ну на самом деле что это тебе даст? Твой сын бесплатно пойдет на фронт, а не контрактником. Если позрадойобить то все люди кто щас без рук и ног - их страна бросит как с афганцами было. Я не знаю какой тут выход. Денег у нас нет на защиту и контрактную армию. Остаётся терпеть или умирать Допишу для Лилии - мы не Монтекки и Капулетти. Там это две равные семьи. А у нас есть крупная страна и мы как ресурс , а жители разрекламированные как смешные хохлы. Я не призываю к ненависти ,это тупо. Но вы слишком наивно верите в отношение как к равным.
-
Оказалось, что я тоже могу таймаут поставить 5 мин пока
-
4 года бомбят Николаев?