(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Як людина, яка народилася в Луганській області, скажу так, той контингент, що там залишився і накачувати не треба, вони всі відомі...Залишилось процентів 10 думаючих
-
все правильно робить, тут якраз зіграє ефект того що більше ніколи в житті він нічого спільного з росією мати не буде, і це вірно. Якби з своєї точки зору я трохи розумію поляків які нас ненавидять через Волинь, не оправдовую їхні дії на території України, але з точки зору що вони тепер нас ненавидять в скритому варіанті в цьому є плюс суто для самої нації, тому ненавидіти рф це цілком адеватна поведінка здорової людини
-
Ну на самом деле что это тебе даст? Твой сын бесплатно пойдет на фронт, а не контрактником. Если позрадойобить то все люди кто щас без рук и ног - их страна бросит как с афганцами было. Я не знаю какой тут выход. Денег у нас нет на защиту и контрактную армию. Остаётся терпеть или умирать Допишу для Лилии - мы не Монтекки и Капулетти. Там это две равные семьи. А у нас есть крупная страна и мы как ресурс , а жители разрекламированные как смешные хохлы. Я не призываю к ненависти ,это тупо. Но вы слишком наивно верите в отношение как к равным.
-
Оказалось, что я тоже могу таймаут поставить 5 мин пока
-
4 года бомбят Николаев?
-
Ну значит долой ютуб. Один фиг - помойка.
-
Це дуже файно. Русофіобію треба культивувати з дитинства. Тому що дивлячись на звірства кацапів на нашій землі І РЕАКЦІЮ їх населення - розумієш що вони не заслуговують на людське ставлення
-
Зачем сыну такой ютуб. Там же что-то было для детей