(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
например - человек общается на русском, ты в ответ ему говоришь, что не понимаешь его, хотя понимаешь
-
Java лаконічна? Більш балакучій хіба що rust, але я не певен
-
наприклад?
-
вплоть до конселинга людей
-
нет, я про что я вижу очень много разговоров про украинизацию вот прямо сейчас, активно. и речь касается не только “нежной” украинизации, а и принудительной
-
"тем" про українізацію відбувається багато ще й раніше до вторгнення. мова була у досить волатильному стані до лютого, люди відповідно розповсюджували і розповсюджують якомога більше української, бо, ну як сказати, мають право і потреби, вони українці. я особисто думаю, що такого поняття як лагідної українізації не існує, ти переходиш і все, якщо звичайно є бажання а якщо немає бажання - не переходь
-
не переходь
-
то просто пропускаєш
-
Пітон зараз на піку. Пробував опанувати -не зайшов. Не вистачає строгої типізації і лаконічности джави та зрозумілого ооп синтаксису С подібних мов.
-
вот я последние дни вижу много таких тем про украинизацию, какие-то манипуляции итд. вопрос, а если ты не хочешь переходить?
-
Лагідна українізація www.instagram.com/p/Cg9cKcnNqMW
-
я почав з 2018 серйозно кодувати на пайтон.
-
Не спорю. 😂 Це образа на питон😅
-
З немережевих fika cafe, з мережевих Burger King або Starbucks
-
Так і залишилась Вірменка у Львові
-
в питоне пробелы это сатана просто
-
да и на линкедине тож есть и часто приветсвуется чтото друго перед го
-
у вас просто травма
-
на индиде нормальное количество вакансий на го. и дев и опс и девопс
-
Не зміг опанувати. Не зручний. Я джавіст. Може якби з нього почав було легше. Все питонівскі конструкції збивають з пантелику і плутають, а ще без крапки з комою строки, та слідкуй за пробілами 🙈
23 Jan 2023, 01:02
103975/634573
about an hour ago