(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Моё мнение такое: однострочники это хорошо ровно до тех пор пока это читаемо
-
щодо компрехеншеніа коли писав на пітоні і любив в не любив їх, бачив проекти де чуваки любили стільки всюго напхати в компрехеншн що не дуже читаємо )
-
for n in range(0,10) вот это к примеру. Мне понятней конструкция int i =0; i<10; i++ Если я хочу итерацию через число или два Я просто напишу i+=2 или i+=3. Кстати питон, а там можно сделать i++? Вроде нельзя. Или i+=2 . Не помню что из этого в питоне не работает и почему до сих пор не добавили. И как в питоне с тернарным оператором?
-
Дякую, ну і я так кажу, зуби на т онелінерсах зїв, ну і автор книжки каже: 'Python One-Liners: Write Concise, Eloquent Python Like a Professional'
-
Ещё плюс - можно сказать "брысь в свою комнату, подумай над поведением". Или "А ну, разошлись по разным комнатам!". 🙂
-
Кто там хотел однострочники в питоне подтянуть? Cristian Mayer - Python One-Liners
-
Дивлячись де саме та які дипломи
-
Пригадую що Пітон це є інтерпретатор, щоб швидко виконувався код і користуються цими методами а не: for member in some_iterator stackify.com/20-simple-python-performance-tuning-tips/
-
только высшая степень
-
Продовжуючи тему дипломів, я правильно зрозумів що кількість дипломів не важлива і вибирається найкращій? Тобто будь-яка наступна освіта балів не додає? Маю 2 магістра: 5 років очно та 3 роки заочно.
-
Яж про то и говорю. Мне питон и его синтаксис вообще не заходит. Ещё пробелы и плохой тон ставить семиколоны в конце строки... [expression for member in iterable] не проще ли записать (var v : vars) без этого for member in 🙈
-
и будут себе на нем потом в майнкрафте через апи строить чето
-
ну вот, а питон спокойно дети 10 лет поймут
-
Ви собі не подумайте, це є powerful functionality 😁
-
Для цього треба трохи досвіду з літкодом на пайтоні)
-
Це класно, але не завжди просто зрозуміти, коли на пайтоні не так багато досвіду)
-
One of the language’s most distinctive features is the list comprehension, which you can use to create powerful functionality within a single line of code. 😎
-
Хто не в танку: realpython.com/list-comprehension-python/ І тому і виглядає рядочком. Ну щоб так написати треба мати багато практики.
-
Зачем паблик , мож прайват, и необязательно Статик, забыл тип переменной еще😂 не скомпилит
-
Зате задачі на літкоді не в 1 рядочок)
23 Jan 2023, 01:02
104031/639971
about an hour ago