(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
github.com/keon/algorithms
-
От я вчора рішив оновити знання по алгоритмам і структурам даних а тепер журюcя як би це синтаксис Java вивчити швидко тому що матеріал практичний на Java . online.princeton.edu/algorithms-part-i
-
Сейчас ищу ресурсы для подготовки к интервью в фаанг и big5, вот небольшой список полезных ссылок: (больше для сре и девопсов, но и для девов тоже пойдет, алго и сисдиз везде нужен) github.com/DenysTT/SRE-FAANG-preparation-list faang-interview.github.io/ www.careercup.com/page?pid=facebook-interview-questions www.youtube.com/c/SystemDesignInterview www.youtube.com/c/WilliamFiset-videos Если есть еще идеи, что добавить по ссылкам и что может быть еще полезным, напишите плс.
-
Ну всі з чогось колись починали. Хто не має багато пропозицій той і проходить ОА, obviously.
-
когда у тебя и так куча предложений
-
или просто теряют т.к. им просто лень проходить
-
Компанії так відбирають сильніших кандидатів не витрачаючи свій час.
-
Тестові завдання на HackerRank.com Python + SQL і дві години на виконання приблизно in my case for Inditex.
-
Минулого року запросили мене від Inditex пройти ОА, відправили футболку 'Inditex hackaton' і 'дякюю'. Python пройшов а SQL ні. 😁
-
А про життя. То да. То реально якщо порахувати його по вихідним, а ще й з погодою, а ще й з бажанням кудись податися і можливістю, то дуже мало цього всього.
-
Та ні, чому ж. Хтось заради зручності купує айфон, хтось не купує чохол, бо навіщо він тоді купував ультратонкий телефон (Ніл Деграс Тайсон). А я не хочу мати мороку з акаунтаии, тримати різні, а також морочити ще й голову жінці. Знайду людей - буде дешевше, ніт - так і буде.
-
Thanks.
-
Как то пессимистично звучит(
-
Як на мене, то телефон це зручність. Акаунт, синхро, ніяких морок. Тому я перевів його на Канаду. А всі обхідні варіанти, то зайва морока. А скільки там того життя залишилося
-
Online assessment
-
Redacted :) Online Assessment
-
Заведи вторую учётку для Канады.
-
так просто второй аккаунт для приложений на канаду
-
Є три місця в ютуб сім'ю преміума в Канаді. 6 доларів на місяць, берет 2 - тоді по 5. Кому цікаво - в ЛС. А проблема виникла з того, що українську сім'ю тут в Канаді використовувати то можна, але тоді Андроїд не перемикається на Канаду.
-
Да, без проблем. Но фирма штатовская,а не канадская. Пишите в личку, отвечу :-)
23 Jan 2023, 01:02
104058/641242
about an hour ago