(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у наших людей є така штука, шо всі їм винні Не у всіх, але я ось зараз в Молдові і тут іноді волосся дибки від запитів мамашок українських, коли їм допомогу пропонують
-
От коли війна почалась, люди з закордонну відкрили свої двері для біженців не знаючи чого чекати. Можуть бути і бидло, а можуть бути і норм люди. От тут наче не зовсім бидло, але не дуже вдячні люди
-
ну є такі люди, шо поробиш
-
Якщо…
-
Якщо була домовленість, то це ж не кріпацтво, одна сторона свою частину умови виконала а інша кинула
-
Ой не думаю, це ж не кріпацтво. Просто добрі канадці котрі допомагали, але чекали якоїсь віддачи. Я тут схожий випадок знаю, але там жінка з 2 дітьми прилетіла. На перших парах їй все купили та допомогли, а вона пожила трошки задарма і вже розповидає шо тут не так складно і можно нахаляву жити. Прийшлось ставити питання ультиматумам - або щось роби, або вали далі шукай собі хату.
-
можливо була домовленість що рік пропрацюють
-
вибачаюсь за тупе питання, а для балів для канадського досвіду треба жити в тій провінції де працюєш, чи пофігу? А якщо з LMIA
-
Теж да. Ну тоді курс з руським кораблем хай тримають
-
Да даже бы если офер, это же не склад амазона
-
Так это же не офер, а отклик на подачу только
-
Лікарі є, але діагноз будуть довго ставити
-
Перший офер, жалко буде
-
Ммм… а чого вони чекали? Вони наче 6.5к самі благодійно віддали, а зараз жаліється що Українці не залишилися на фермі все життя працювать там? В чому обурення цієї жіночки?
-
> current salary На этом моменте можно их нахуй слать
-
Питати про попередньою ЗП - я би не відповідав, або написав би мільйон, хз як ця інформація їм допоможе. Передостанній рядок - коли ви можете вийти на роботу (на теперішній роботі коли відпустять)
-
Тільки по тестам з сайту, слухала ще відео в ютубі, але по ходу вони мене тільки заплутали
-
Привіт! Нарешті отримала перший відгук на подачу на вакансію. В листі від компанії надана таблиця яку треба заповнити. Прикладаю скрін. Цікавлюся, що може означати передостанній і останній рядок? Також там де Current Salary, в компанії де я зараз працюю в контракті є вимога до нерозголошення. Так і писати про це? Ну і останнє. Я Ангуляр девелопер з ріком досвіду. В листі що мені прийшов мова йдеться про Technology Lead - Angular Developer. Не зважати на це?
-
Халапеньо також, ось і це
-
ага, теж зустрічала
23 Jan 2023, 01:02
10418/639909
32 minutes ago