(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Лікарі є, але діагноз будуть довго ставити
-
Перший офер, жалко буде
-
Ммм… а чого вони чекали? Вони наче 6.5к самі благодійно віддали, а зараз жаліється що Українці не залишилися на фермі все життя працювать там? В чому обурення цієї жіночки?
-
> current salary На этом моменте можно их нахуй слать
-
Питати про попередньою ЗП - я би не відповідав, або написав би мільйон, хз як ця інформація їм допоможе. Передостанній рядок - коли ви можете вийти на роботу (на теперішній роботі коли відпустять)
-
Тільки по тестам з сайту, слухала ще відео в ютубі, але по ходу вони мене тільки заплутали
-
Привіт! Нарешті отримала перший відгук на подачу на вакансію. В листі від компанії надана таблиця яку треба заповнити. Прикладаю скрін. Цікавлюся, що може означати передостанній і останній рядок? Також там де Current Salary, в компанії де я зараз працюю в контракті є вимога до нерозголошення. Так і писати про це? Ну і останнє. Я Ангуляр девелопер з ріком досвіду. В листі що мені прийшов мова йдеться про Technology Lead - Angular Developer. Не зважати на це?
-
Халапеньо також, ось і це
-
ага, теж зустрічала
-
Чи ентре
-
Піньята дуже часто так бачу
-
треба пошукати, люблю лінгвістику)) звідкіля воно припливло в англійську
-
Ось:
-
нажаль так, я про ї написала не типу що це фейк(я вірю на 100% що таке було), а з цікавості, бо не зустрічала такого написання
-
Есть именно спортивные, но да, для начала диагноз поставят и так
-
А ще ситуація схожа🙄
-
прикольно, не знала
-
Ні, це схоже на реально канадців текст
-
в цьому слові - є! Ставлять іноді
-
Мені відмовились робити довіреність поки не стала на облік ( ще в 2021)
23 Jan 2023, 01:02
10429/639819
8 minutes ago