(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це мій страшний сон людини з синдромом самозванця: зазвати тусу на яку ніхто не прийде
-
Я ще не прилітаю, зараз в пошуці роботи, поки тільки з одним роботодавцем вийшов на наступний етап після скрінінгу, буду дивитися як воно з роботою, якщо зрозумію що без перебування в Канаді буде важко знайти роботу, то на початку осені планую їхати, але Кітченер це не остаточний варіант, розглядаю різні міста навколо Торонто, Кітченер як приклад навів, бо намагаюся скласти пазл як з дітьми комфортніше буде їхати
-
Там є непогані сюкрері!)
-
в Кінгстоні))
-
Давайте в Оттаві Посередині між Торонто та мтл
-
Щодо кав‘ярень третьої хвилі, зараз снідали у доволі непоганому рестіку, але на питання щодо кави, «we only have just a regular coffee» Це фредерикон правда, не Монреаль хєхєхє
-
Ну, то для тусовочки, вряд ли кто не в Канаде придёт на сходку Вити и Дена) Да и 3 человека - уже много будет)
-
А ты когда прилетаешь?
-
Оце і є ущємлєніє франкофонів
-
Ми плануємо в Монреаль, бо там вже є робота як мінімум у чоловіка. Але дуже страшить французька. Хотілось би дізнатися, 0 французька то сильно велика біда?
-
Блин, я забыл добавить Монреаль в опросник( coalition québécoise fock ton anglais