(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Одразу сорі за агресивну відповідь. Краще для себе вибрати бути мільярдером. А загалом просто відкрий гугл почитай про програму та вирішуй чи воно тобі потрібно, оскільки судячи с твого питання ти чув десь звон, але ніц не розумієш про що балакакаєш)) А більш предметні питання потім з радістю обговорим)
-
Всім привіт. Друзі, відразу сорі за тупе питання. Думаю, що наступні роки не зможу жити в Україні. Є ремоут робота з зп котра дозволяла комфортно жити в Україні. Канада взагалі виглядає цікаво того, що кацапи далеко, швидко можно громадянство отримати та англійська мова там. Цю візу, котру вони зробили зараз для українців, є сенс на неї подавати? Чи краще для себе вибрати Польщу або Чехію для подальшого життя? З моєю зп у Польші буде нормально але у Канаді буде погано і треба шукати щось нове. Чи по цій візі просто в’їхати. Працювати віддалено і паралельно шукати по місцю і в разі чого переоформити візу? Дякую.
-
Я тоже несколько лет на фрилансе (так давно, что и пруфов не будет, даже платёжек), потом несколько лет в крупной компании, которая тем не менее платила тупо кешем в usd, потом аналогично, но на revolut (аккаунт закрыт, выписку не сделать) и только последние года 3 на обычном фопе
-
Та видно было что сами не шарят
-
Я уже пробовал писать какие то олени попадались
-
Ещё в misrepresentation могут обвинить...
-
Я не уверен что IRCC устроит просто референсы
-
Так даже на карту до очень давно же было
-
Да нет я же про ПМЖ там именно бумажки надо
-
Откуда их брать?