(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Згідний, але наприклад Вроцлав Гданськ той же райнейр за 30 злотих, а поїзд в районі 70, а якщо ЕІП то ще дорожче в рази, від 160 мабуть. Хоча ЕІП класний поїзд. Ну тіпа як на мене 140 злотих це дорого, а вот коли ціна 70 або ж під акціями 30-40 це взагалі топ в такому кейсі тачка не треба взагалі
-
Якраз інфраструктура у штатах значно розвинутіша ніж у Європі (інфраструктура залізниці), але фішка у тому що великі відстані роблять якраз надають приорітет літакам, бо літаком ти можеш фактично куда хочеш долетіти в межах штатів за 3-5 годин, чого не зробиш поїздом, хіба б це був поїзд який їде 600 км в годину. І згідний з тим що розбудована мережа доріг хорошої якості дає також вклад у вибір між своїм автомобілем та поїздом в користь автомобіля, власне й тому тоже ні автобусів нормальних ні поїздів у штатах немає. Поїзда тільки возять вантажі на даний момент у штатах , це 90% їх бізнесу, і як би смішно не звучало приорітет на залізниці в штатах мають грузові поїзда замість пасажирсьиих а від цього пасажирські мають дуже серйозні ділеї, і це також приводить до того що ними не користуються. Тому да в ближайшій перспективі в штатах не буде поїздів як основного транспорта, хоча щось таке і є збудованим з сан дієго до ЛА наприклад, таким поїздом доїзджаєш куди швидше ніж машиною між тими двома містами але це як вийняток
-
Ну з Варшави в Гданськ EIP intercity 140 злотих за 2-2.5 години, коли літак ~300, якщо я правильно пам'ятаю Згоден, за потягами в Європі- майбутнє. В північній Америці дуже не впевнений
-
Взагалом за поїздами майбутнє, але з того що знаю і чув у штатах, ну й мабуть у Канаді поїздів мало а ті що є дуже дорогі, і це тіпа така собі альтернатива літакам. Хоча з останнього що аналізував, ті поїзда мега швидкісні які є у Китаї взагалі не окупаються (ті що їздять 500 км в годину). Тому що білети дуже дорогими мають бути а народ вибирає баланс між ціною та швидкістю добирання не в користь швидкісної залізниці, хоча ж з іншої сторони в Європі поїзда дуже велику популярність мають, але часом дешевше полетіти райнейром візейром чи іншими лоукостерами… Тут в Польщі є поїзда що їздять 200-250 км в годину, але вони дуже дофіга коштують при тому час доїзду наприклад з Вроцлава до Варшави коротший за звичайний поїзд тільки на 30-40 хвилин, при ціні в 3 раза вищій я обираю дешевший поїзд та доїзджати трошки за довший час, який взагалом буде або ж таким як по автобану їхати або ж і швишим
-
29 тоже подойдёт
-
потихоньку падает, но медленно
-
а до этого было 557 и 542
-
Все ещё надо PhD CLB9 і 25 лет?)
-
Number of invitations issued: 2,000 Date and time of round: August 03, 2022 at 15:16:24 UTC CRS score of lowest-ranked candidate invited: 533
-
-
Якщо тільки амазон, то так. А інші?
-
я помню пару лет назад один перец хотел доехать на поезде от Эдинбурга до Лондона, посмотрел цены и полетел сначала на какой-то островок в тёплом море, арендовал машинку, покупался ночь и улетел с островка в Лондон, сэкономив ещё фунтов 10-15 это конечно экстремум, но в общем и целом характеризует систему