(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну з таким overbidding який був на початку року слідуюче подешевшання було очевидним, принаймні в Онтаріо. Люди не можуть вічно купувати переплачуючи 150-200к на кондо котре коштує 700к, it’s ridiculous. А зараз всі будуть тримати свою нерухомість і виходити на ринок коли все трохи стабілізується і після поку півтора напевне знову здорожчання буде
-
Кстаті да, хто стукає тому відкриють
-
Те подешевшання повністю нівелються відсотковою ставкою на іпотеку
-
ви смієтесь, а мені це підписувати
-
$@&###…..😝😭
-
Мне проще. Я помануалил и в час х ушел смотреть Луи с чистой совестью.
-
Почитаю хоть что тут хорошего. У меня всем радостная новость, цены на жилье в Ванкувере вниз идут. Налетай, торопись.
-
подивіться свій офер може там було щось накшталт цього
-
Что там по статистике тольк 1 из 10 стартапов выстреливает, значит все что нужно - это создать от 10 стартапов😁
-
Нет, и не хочу😝
-
О, так вы owasp инженер?)))
-
😝 а я с утра узнала что я ещё и секьюрити архитектор. Блин лучше б ебануло😭
-
ну якщо проєкт аутсорс та треба продати клієнту який у тому не шарить велику кількість автоматизованих алгоритмічних перевірок, то можна хоч всю команду автотестерами називати ,) (голосом Майкла Болтона чи Джеймса Баха) а чому немає мануал/автомейшн девелоперів?
-
А я вчера релиз закрывал под эти новости. Тоже не понимал надо ли это все
-
Все уже я вижу внесли правки в проекты… 623 сообщения👻
-
Доброе Ванкуверское утро всем
-
я взагалі адепт відмежування від розподілення на мануал\авто, бо то користі індустрії не приносить взагалі
-
якщо тестер (який би тайтл не був) не працює головою, то не дуже важливо що за артефакти у нього на виході, чи то код чи репорти з пройденими кейсами
-
Почти разработчик
-
Ото вам все не нравится, а потом жалуетесь, что 2 месяца работу найти не можете)
23 Jan 2023, 01:02
109177/644625
14 minutes ago