(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
трудно будет в Канаде, если столь простой текст на англ. вызвал такое неоднозначное трактование, хотя там как раз все просто
-
ну стиль @DeepHill може бути грубоватим і не подобатись, але вважаю він правий, написано досить однозначно, you NEED physical counterfoil :)
-
якраз обов'язкове
-
не виглядає це рекомендацією
-
Написано однозначно список стран
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/get-visa.html
-
Ну я говно на вкус если честно не пробовал)
-
С Франции не выйдет
-
ого ризиковий парєнь чай з алі замовляти)
-
не знаю, на жаль
-
Згідний, тому й краще напевно зразу взяти тещо є після податків, в Україні взагалі виплата лотереї це до 5 років по закону, що взагалі печаль при курсі гривні
-
За эти 30 лет миллиард станет гораздо дешевле, возможно 400+ млн сразу будут лучше
-
Та да, тільки вже не треба працювати)
-
круто, як зп
-
контекст не повністю розкритий у цій лінці, у нього там є пропозиція щоб на протязі 30 років отримувати виграш тоді й це буде 1.28 мільярда)
-
а мы тут на налоги жалуемся
-
Американец сорвал джекпот в лотерее на сумму в 1,28 миллиарда долларов. Но как оказалось, после уплаты налогов, сумма уменьшилась почти в 3 раза — американец получит $433,7 млн. @obratno_v_90e
-
А в нас був літак 24 числа з Борисполя😭 трохи не встигли.
-
Буде LNG їздити, що вже й робиться досить успішно але в малих обємах так як LNG найбільше азія купляє, але якщо буде вищою ціна в ЄС, то будуть танкери плисти з штатів у ЄС а не в азію чи там з австралії
-
Я о войне за месяц впервые услышала:) что войска стоят у границы
23 Jan 2023, 01:02
109656/644842
4 minutes ago