(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ого, а шо ж тоді ок з йогуртів?)
-
Так і я) але старі звички нелегко вмирають Те саме в мене з умовним курінням індики Я розумом розумію що воно нешкідливе і все таке, але підсвідомість каже : наркотикам ніт
-
мне хватило пару раз совместной бытовухи, больше отпуск\отдых портить себе не хочу
-
Мені йогобелла фу)
-
всегда ездил сам
-
так я и не люблю кого-то брать т.к. я ставлю личный комфорт выше
-
У меня был коллега, под 50, ходил на рейвы регулярно. Я прям завидую
-
Ще й як в прескринингу, це важливо Спочатку ви спілкуєтесь онлайн, потім разок на каву, потім на маленький зайкінг, а тоді можна і на вулкан Як ти знайдеш бро з ким можна одразу на вулкан? Не забувай що ми рік як переїхали, у мене тут нема таких що я з ними ходила вже
-
Доречі я тоже не шарю, в європі є мільйон кафех покращих за старбакс
-
В вене отличный
-
старбакс г)
-
есть история, как знакомый ходил в выживальческий поход и они остались без связи в лесу, еда заканчивалась, холод, так его сосед через время просто на него с топор кинулся из-за голода так как не отдавал себе отчет
-
хмм, поняв ну то напевно справа смаку, я просто памятаю ще в Україні купляв йогуртіки йогобелла бо наші вітчизняні були для мене дуже печальними на смак
-
Надо нести Европу с собой
-
о офігенно, дуже не вистачає цього на літаках
-
Сметана в чехії трохи рідкість, а йогурти, ну норм йогурти, сири як сири
-
Мы тут у поляков на рынке в Этобико взяли много овощей. Первый раз почувствовали как салат начал пахнуть)
-
Ну ок, а тіпа йогуртіки ? сметана, ще щось молочка?….
-
а когда уже под 30, то вот как ты говоришь - какого хера так громко дышит
-
это прикольно когда вам по 20 лет и вы такие вот это ща поедем какой-то левой компанией затусим
23 Jan 2023, 01:02
110758/647407
about an hour ago