(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Официально все на сайте. Но внезапно могут закрыть, если бюджет кончится.
-
тоже так думаю
-
если прекратится программа CUAET, то просто нельзя уже будет на неё податься. Все же кто успел - останутся с теми же правами на въезд и воркпермит.
-
взагалі є купа програм поза cuaet www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit.html
-
Спасибо огромное, а то поговаривают знакомые из Канады что могут осенью закрыть. Есть официальный источник?
-
внж то уже дело каждого личное
-
та я ж не про внж
-
вп не внж
-
и как-то тупо было бы не выдать мужу ВП
-
потому что сейчас у многих ситуация: жена уже в Канаде, а муж сидит в Украине
-
Прогнозую що будуть туристами якщо буде кінець програми
-
Выдавать. В чем проблема. Это ж работать едут
-
интересно как они будут решать вопрос с ворк пермитом для тех, кто прилетит после 31.03
-
Программа до марта следующего года.
-
Здравствуйте, хотела спросить. Может кто знает, говорят что программу могут скоро закрыть это правда ?
-
А як навчитися відмовляти потім щоб не гризло сумління? :)
-
мова була трохи про інакше. чувак в своїй анкеті написав шо може зробити візу в США тому може релокейтнутись туди, хоча це неправда і він не зможе так працювати. то при чому тут робота за нал?) він ж не подав резюме в макдональдс чи ше кудись. хоча думаю навіть в макдональдс за нал би не взяли
-
за нал звісно не айті. Стосовно відкриття компанії: права працювати в США не мають, але компанію як українець відкрити можуть (віддалено ж відкривають компанії в США). Ось і має їхня компанія контракти з місцевими, а гроші самі ж собі переводять хоч на укр фоп.
-
«Відкривають компанії, щоб через них працювати» - я не зрозуміла схему, тобто 1) права на працю в США (Канаді?) не мають, але 2) компанію відкрити можуть й 3) працювати на ту компанію теж можуть (але ж не в Канаді, бо там права не мають)?👀
-
Ви почали жартувати, я продовжила🤷♀️ Що ви маєте на увазі «нема права на працю» та хто ці «всі», я просто не бачила айті за нал, але ж в житті мабуть буває все🤔
23 Jan 2023, 01:02
112198/634833
about 4 hours ago