(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас на семью из 2х взрослых выходит: 3800 - дом + такс 300 - утилс 700 - машина 150 - бензин 200 - связь 1500/2000 - еда и поточные расходы
-
ну я готую, ми майже не замовляємо делівері і майже не їмо в рестіках(але це через дітей переважно, бо впадлу цю товпу волокти), це доречі нормально так дає економії я багато печу, всякі смаколики малим ми теж особо не купуємо а робимо самі(ну просто так простіше виходить, + малим цікаво це робити теж), морозимо фрукти всякі, ну короче якщо в Києві я взагалі не дивилась на ціни, то тут таки дивлюсь тут витрати можна помітно знизити просто провівши аналіз що/де наприклад томатний сік коштує майже два бакси у метро, але бакс по акціі у волмарті, і це той самий сік Волмарт це не фенсі магаз і я його не дуже люблю, але ряд наших денних продуктів там помітно дешевше, просто змінивши магаз можна до 30% менше потратити
-
На вашу большую семью более чем адекватно вроде)
-
у нас виходить(передмістя Монреалю, Квебек) 2500 рент будинку 2200 дітсадок(але там повертають десь половину наприкінці року) десь 2000 напевно їжа, але я не рахувала скільки точно. У мене десь 600 бі-віклі закупка, але між ним ми докупаємо то те то се 300 страхування за дві машини та дом коммуналка, інет, підписки, зв’язок - десь 500-600 на місяць, якщо розбити, там підписки річні бенз 400 баксів на місяць якщо є довги поїздки(зазвичай вони є щовихідні) хоббі, зимовий одяг, відпустки я не хочу рахувати бо і так йой але зазвичай усі дорогі шмотки я намагаюсь купити на скидках
-
Всем привет! А подскажите пожалуйста контакты бухгалтера, кто разбирается в нюансах зачета оплаты украинских налогов в Канаде и стратегии - куда лучше платить налоги и как. Хочу купить консультацию и разобраться для себя.
-
Так
-
а 2000 авто це кредит?
-
Мы сняли сравнительно такую же я бы сказал В Киеве такая 700бачей, американских, до войны
-
Рент 😭
-
це рент чи моргадж?
-
Будинок в Оквілі. Родина 3 дитини і дає дорослих
-
ну да, мова йшла саме про норм хату, київські айтішники в бабушатніках не живуть Але може я вже не в темі і 2бдр в гарному кондо коштує дорожче