(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
спробуйте, я тривалий час ходила раз на 1-2 міс просто щоб тримати себе в тонусі і знати кон’юктуру ринку. Пару раз це принесло дуже неочікувані плоди проходження собесу це теж скіл доречі
-
блин, может попробовать по собесам походить просто ради интереса
-
ну тобто ти цілком правий що треба шукати роботу з якмога вищою оплатою, я тут на 100% згодна
-
єп, але кооп місцевий і якщо в людини умовно буде фігова англійська, або там погані софт скіли, або там ще щось фаза луни не та - то ми маємо інші умови
-
я тебе вітаю 🙂 але я також пам’ятаю чуваків з цього чату хто був не джун і вище 90 оферів не було це все залежить від уйми факторів(провінція, спеціальність та ін), мені так само доводили що зарплат 200 у канаді нема і я сперечалась) тому я не сперечатимусь, але хай шановна спільнота зважає на той факт що те, що така зп у Євгена, не означає що її запропонують усім
-
мені здається це не зовсім так, особливо якщо ми кажемо не про випускника місцевого вузу, а про чувака без канадського досвіду що приїхав і шукає роботу тут але я зараз не хочу встрягати у черговий зарплатосрач, дійсно розбіг зп дуже великий може бути
-
А где кроме levels.fyi можно статистику посмотреть?
-
Получается айти в Канаде купается в золоте?)