(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Залежить від провінції, міста, вподобань
-
Всім привіт! От реально цікаво, який має бути дохід сім'ї для комфортного життя в Канаді? Мається на увазі 2 дорослих без дітей. Бо я чула 3000 достатньо. А тут бачу інші цифри. 😳
-
Вроде писали что на такую собираются жить, видимо канадская / канадский уровень
-
Тут у части людей тоже 2е было, и спокойно получали визу и въезжали. t.me/UAtoCanada Там по требованиям только чтобы вы были гражданином Украины и имели доки, куда можно поставить визу
-
Добрий день, прошу уваги. Я переселенка з міста Харкова. Довелося поїхати з міста із-за постійного обстрілу які не припиняються ні на день, отже зараз дуже небезпечно там знаходитися. Поїхала сама, оскільки більше у мене нікого немає, немає сім'ї, немає родичів.Прошу вас людей будь ласка допоможіть хоч якоюсь копійкою. Реально зараз мені нема за що купити звичайної їжі. Пробачте мене за таке ось прохання, але виходу іншого на жаль у мене просто немає.Буду щаслива будь-якій допомозі від вас, хоч гривні! Нехай кожен вирішує сам чи допомогати мені, Велике дякую за розуміння! З великою повагою і від щирого сердця - щире спасибі усім людям хто відгукнувся хоч невеликою допомогою в цю скрутну хвилину. Всього вам самого найкращого! Віримо в перемогу нашої України! Хай береже Вас Бог!!!
-
И это у разработчиков😒
-
Вообще роли не играет, если есть украинское гражданство Просто нужен загранпаспорт Украины, и виза в нем. И оформляется все на этот паспорт
-
вона і так це робить
-
чистими
-
по податковим калькуляторам виходить десь 4к
-
5396,10 значіть стіки канадських долларів я буду мати