(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
На днях дивився фільм про клонів. Там клон мочконув ножем оригінала. Оригінал був з арбалєтом.
-
Нічого не ясно
-
Мачете краще
-
Идёшь покупаешь лук в волмарте за 20 баксов и косплеишь the last of us
-
Я просто соблазняв всіх їхати на Балі, щоб позбутися конкуренції, але не проканало, бо там русня. Тепер шугаю ядрьоною бомбою, але теж не дуже працює. Треба пошукати, коли там метеорит впаде. ;)
-
Це для labor market assessment треба. Наприклад якшо ти маєш closed work permit під певного роботодавця, то він має відповідати певним критеріям: три роки на маркеті, не менше ніж 6 payroll працівників, доказ того що вони пробували знайти людину в Канаді-не змогли, тому потрібен foreign worker. В такому оферф має бути то все вказано+зарплата (не нижче середньої ринкової для того NOCу) Я всіх нюансів не знаю, але вимоги доя job offer роботодавця коли ти подаєш свідий офер для EE жорсткіші ніж просто доя підтвердження канадського досвіду
-
Пам'ятаю що десь читав щось про три роки що типу роботодавець має бути зареєстрований не менш як три роки, наснилося мені чи що
-
Дякую!
-
Єдине подібне що я знайшла це ось цей лінк, але він більше про вимоги до офера, коли ти свіжий подаєш з ЕЕ профілем. Вимоги до роботодавця є якщо ворк перміт був отриманий саме під ту компанію(closed work permit) Якщо подавати через CEC то там особливл строгих вимог не буде, full time permanent, з вказаною позицією і датою найму, based in Canada Коли подаєш просто підтвердження досвіду в Канаді треба не офер а letter of employment, а до роботодавця тоді такі самі висоги будуть як і для ворк перміту, тільки LMIA не потрібно www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/offer-employment.html
-
А є в когось лінк на вимоги до роботодавця щоб зарахували рік канадського досвіду в ЕЕ профілі?