(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пам'ятаю що десь читав щось про три роки що типу роботодавець має бути зареєстрований не менш як три роки, наснилося мені чи що
-
Дякую!
-
Єдине подібне що я знайшла це ось цей лінк, але він більше про вимоги до офера, коли ти свіжий подаєш з ЕЕ профілем. Вимоги до роботодавця є якщо ворк перміт був отриманий саме під ту компанію(closed work permit) Якщо подавати через CEC то там особливл строгих вимог не буде, full time permanent, з вказаною позицією і датою найму, based in Canada Коли подаєш просто підтвердження досвіду в Канаді треба не офер а letter of employment, а до роботодавця тоді такі самі висоги будуть як і для ворк перміту, тільки LMIA не потрібно www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/offer-employment.html
-
А є в когось лінк на вимоги до роботодавця щоб зарахували рік канадського досвіду в ЕЕ профілі?
-
Я можу не виходячи на вулицю - дійти до метро😅 а там уже за місто можна рванути))
-
youtu.be/iYO1rwB9AE0
-
Я то в Оттаве, тут в 10 км от меня местный Пентагон, а в 5 - все правительство Канады -_-
-
В зависимости от составляющей начинки, но вообще да, там немного по времени, если оболочка не нарушена
-
Ну ок, не найгірший сценарій, якщо на голову не впаде - реально вижити
-
до 3-4 недель
-
Не ядерный взрыв, но фонить на пару км будут
-
Там всеодно перша ціль в знищенні ядерних держав
-
Я имею ввиду радиационное заражение, по сути это грязные бомбы
-
Так там багато умов треба щоб воно здетонувало правильно
-
Як в старому анекдоті, 'будуть бити не по паспорту, а по морді'. Канада - країна НАТО
-
Ну сбивать будут то над Канадой