(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всі інші варіанти "полулегальні", тому як ви повинні зняти ТЗ з обліку з себе і заплатити податки з продажу. Перекури і все таке, потім може вилізти боком, коли приїдьте навістити батьків чи щось таке. Або Польща завдасть питання, де ТЗ на якому перетинали кордон.
-
Мій досвід з продажу авто. Між Україною і Польщею є договір про взаємне визнання документів (нотаріальних і тд). Робив довіреність на людину з України, перекладавав у перекладача, потім машину забирала ця людина, на підставі цієї довіреності робила довіреність Українського зразка, а потім на підставі цієї довіреності, продавала мені машину.
-
продай нашим же барыгам-перекупам
-
мы на выходных так отвезли назад машину жены, а над моей еще думаем. может перевезем ее в Канаду, а если нет, то снова жена пересечет границу на ней и отдадим знакомым
-
продать можно только нашим же. Европеец у тебя не купит машину на укр номерах, а растамаживать для последующей продажи не имеет вообще никакого смысла. проще вернуться на границу и вывезти ее назад или дать кому-то денег что бы вывезли
-
Не знаю, там конкретно не вказано, але взагалом склалось враження, що номер більше вимагають