(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Взагалі мені здається прикордонники мають право на усе якщо забажають
-
Він випадково не вирішив пограти в стендап і сказав прикордонникам щось на кшталт «своє треба мати» на питання про зброю та наркотики?
-
Взагалі зважте ризики чи воно того варто
-
Да, полный обыск в Европе, именно на границы Австрии и Германии, другу всю машину разворошили
-
Візміть дію, фото паспорта пошукайте, візміть ще доків. Поясніть що на вклейці. Не думаю що Вас в тюрьму посадять якщо Ви будете без закордонного паспорту.
-
Абсолютно, исключение, но бывает. Дальше вопрос в стоит ли того риск нарушения эмиграционного законодательства
-
Ну вона така, в нашому розумінні то не кордон, більше на пост даї подібно, але були прикордонники. Сама в шоці. Я так розумію, що якби був укр паспорт, то не пустили б .
-
Через как раз Словакию и Австрию
-
Там есть граница? Я тоже ехал с Хорватии в Польшу, и внутри шенгена не было границ
-
Я розумію. Просто контраст був шаленний
-
Так Молдова не в ЕС и не в шенгене, это норм
-
Після того як на кордоні Молдова-Румунія у чувака знімали задні сідухи в авто я взагалі прифигів від швидкого перетину Рум-Бол
-
Перетинала кордон Словаччина-Австрія, то австрійські прикордонники перевіряли паспорти
-
А в автобусах? Боюсь що піймають і шо тоді робить
-
Короче, сложно мне представить обыск 🤷
-
И это там хотя бы граница есть, а мы говорим про путешествия внутри шенгена
-
Полниц обшук в Європі? Я коли кордон Румунія-Болгарія перетинав у січні мене навіть двері машини не попросили відчинити
-
Я довольно много путешествовал по Европе, ни разу не было. Это скорее в виде исключения 🤷
-
Да, и в поезде и на машине такое случается. Даже полный обыск бывает проводят. Я бы не рисковал без очень хороших причин.