(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сейчас бы по одному случаю оценивать всех 🤷
-
я не уверен, что его можно купить и с двумя работами после нескольких лет))))
-
Беріть) А подрузі я дивилася там, де гарний район і школи🙂 Ніхто не буде брати другу некваліфіковану роботу (й вона стільки не дасть), щоб купити с першого року той таунхаус)
-
Якщо вони не норм платять, то чим це краще за рабство🤷♀️
-
Якщо роботи норм платять, то буде нда
-
со своим причалом надо возле сеинт мари брать
-
Расскажу про одно очень хорошую компанию, которая при заходе в Канаду пыталась сагитировать людей к ним идти с помощью rsu, не являясь публичной. Компания Klarna. Они были крупнейшим финтехом в европе. Оценивали себя в 33млрд. Три недели назад оказалось, что их цена 6млрд. Это произошло из-за одной сделки, которая потребовала полного аудита. Так вот, те кто получил грант, очень сильно разочаровались. Из-за этого, у меня не доверия к такого вида бонусам в непубличных компаниях
-
Купить нормальний за лям у вашому ж бедфорді)) я просто дивилася домівки для подруги до 1.5, там дуже достойно зі своїм причалом буде
-
там головна ідея, що влаштовуєшся на 3 роботи та робиш мінімальний набір активностей, щоб протягнути на трьох зп якнайдовше )
-
docs.google.com/forms/d/17Sg7cbZiqBfKx1Z_VR6ThSXmAffpuzV7iomBhsk-XMM/viewanalytics Вот к стати старый опросник из ит чатика, кому интересно
-
Ну я до того, що людина хотіла «нормально жити» й для цього працювати «не в айті», то це буде як деякі у нас в Ванкувері продають все та купують теслу)
-
Мне не для себя, друг спрашивает!
-
видовой таунхауз сам себя не купит...
-
Я на 2х в Украине зашивался, а ты 3 хош. Жить вообще планируешь?)
-
які на трьох фулл таймах по 10к кожен)
-
вот если три работы…
-
мне пока не светит)))
-
В зараз на продасться
-
Воно не продалось, зняли з ринку
-
Ви будете на страту працювати й залежати від того чи вони захочуть вам дах міняти чи самі будете)) ну то таке, кому що, а їм гуд лак це продати за 2М, вже виставляли й ніхто не купив)) але може дочекається Українських ньюкамкрів😉
23 Jan 2023, 01:02
119772/644797
about a minute ago