(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.thebalance.com/how-much-car-can-you-afford-4156674
-
А що це 20/4/10?🤔
-
Перший рік все одно будуть на кредит скор працювати) а потім вже й робота по кваліфікації підтягнеться
-
не драндулет в которой надо вкинуть денег, а что то свежее
-
ну хотя бы взять просто машину по 20/4/10
-
Define “нормальное»😝🤷♀️
-
Так, це добре, але не всі розуміють, що вони будуть отримувати кешем менше, що 50% стоку віддадуть налоговій та що на другу роботу їм цей роботодавець влаштуватися не дасть
-
У приезжих «нормально» обычно намного выше, чем у местных. Готовы рвать за то, что бы зацепиться, купить недвижимость, И так далее
-
я посчитал свои 100к в нс и с горем пополам бы себе что-то нормальное купить
-
Так, ви праві, треба define “нормально»
-
RSUs обычно имеют 3 года vesting period. Так что это обычная практика. Все зависит от размера гранта. В любом случае, хорошо, когда они есть
-
смотря шо такое “нормально”, вон в нс люди по 60к получают пол жизни и им нормально
-
Якщо ви не вчора почали в ІТ й не обрали найдорожчі місця для проживання, то на одну айті зп ви нормально проживете рік, а там знайдете роботу мрії
-
Ни разу не подстрекатель))
-
ну про две работы это понятно, уже определились, а вот если три 🤔
-
Я написала для прикладу Нетфлікс, бо він вважається кращим з того фаангу по зп. В інших сумна ситауція - нда, віджим соків, база менше ніж в інших компаніях та стоки, розкидані на декілька років
-
У меня так было по приезду 7 лет назад. У вас все получится. (Подработка была на кэш)
-
я хочу мати достатньо коштів для нормально життя, і якщо потрібно працювати на двох роботах (навіть якщо одна із них не ІТ) - то я це зроблю
-
Анкастер. Не далеко сильного уехал, но все же)
-
хоча Нетфлікс, наскільки пам'ятаю, якраз зазвичай не насипає стоками, там ТС з кешу складався - думав шо вони зараз хайрінг на фріз поставили просто
23 Jan 2023, 01:02
119821/644842
5 minutes ago