(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Виглядає, що тому будинку років 30.
-
я напалював взимку максимум 0.5 ГДж. Головне щоб недуло прямо у вікно.
-
А взагалі є хтось в чаті с Калгарі чи єдмонтон?
-
Ну сучасні великі вікна не шкодять теплоізоляції. У мене в Польщі на квартирі всі вікна великі, але я майже не топив навіть при -10, а в квартирі трималося 21. Мабуть від ноута.
-
Тепло ли вообще в квартирах в Канаде зимой, Эдмонтон например? Там вроде какие то законы есть что меньше то ли 22 градусов толи 18 быть не должно. А как на практике. Я смотрю такие окна у них огромные это ж минус теплоизоляция или у них батареи жарят норм
-
ох вже ці білі цісгендерні чоловіки 🙂
-
А тут наче звучало, що вся земля належить короні. Королева не образиться?
-
То так закон вимагає, чи то вони так від себе хочуть показати повагу до корінних народів?
-
Такой херни как блокировка всего по любому чиху в Канаде нет
-
Помітив, що працівник універу у себе в підписі тримає такий текст: The University of Alberta respectfully acknowledges that we are situated on Treaty 6 territory, traditional The Augustana Campus of the University of Alberta is located at ᐊᓯᓂᐢᑲᐤ ᓰᐲᓯᐢ (asiniskaw sipisis - Stoney Creek) in Treaty 6 territory. This territory provided a travelling route and home to the Maskwacis, Nêhiyawak, Niitsitapi, Nakoda, and Tsuut'ina Nations, the Métis, and other Indigenous peoples. Це якась толерастична фігня? Це шоб ублажати корінні народи, чи то з них так вимагають?