(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
#вакансія в мою команду Auth0 Identity Security, Risk Detection auth0.com/careers/job/senior---staff-software-engineer:4342649 стак: nodejs, postgres, kafka, mongo, hapi, aws, azure, datadog, infra &/ monitoring as a code. фронт на реакті і mobx. Стабільний продукт, гарна зп, стоки, бонуси. Чим ми займаємось: ми identity provider, наш основний продукт - це авторизація і аутентифікація користувачів. Тобто перевіряємо чи юзер є тим ким себе називає і чи юзер має права робити те що хоче. Конкретно моя команда займається перевіркою чи юзер бот, чи юзер взломаний, чи юзер намагається взломати когось іншого. У нас дуже сильна info security сторона компанії і повно людей які працювали в Amazon, Google, Microsoft, Salesforce та інших гігантах. якщо хтось бажає податися, пінгуйте, я зареферю і розкажу деталі про work / life, etc.
-
или в Манитобу, или в Саскачеван, или в BC))
-
а, ну значит поедем в Альберту)))
-
даже карта не работает? это же просто дебетовая виза
-
Я бы публично не рассказывал о таких планах
-
я уже думаю над вариантом купить за нал крипты и просто потом ее понемногу тратить, расплачиваться например картой бинанса, а налички оставить что бы было меньше 10000 CAD и не декларировать ее
-
родители онлайн банкингом не пользуются, а валюта по старой доброй традиции покупалась за кэш, то есть деньги снимались с гривневой карты и уходили в обменник, а чек очевидно уходил в мусорку.
-
При попытки положить деньги попросят доказать источник, и справка по обналичиванию недостаточна, по крайней мере из моего опыта в Германии.
-
и никак положить их в банк и снять? тоже будут спрашивать откуда нал? я так понимаю выписка из банка по обналичиванию денег решает все вопросы легализации
-
+- 500 км якщо їхати більше по хайвеях. По місту десь на 15% більший розхід. В середньому 500 км з преміум з Костко виходить кожного разу
-
Проблемы украинских айтишников 😂