(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
😢 Мало? Якщо ви їх не бачите в таких скупченнях, то це не значить, що їх мало. Просто в нас нема таких районів де вони б стирчали. А так вони вільно тянуть гроші з сім'ї і не працюють
-
В Чехії і Швейцарії нема теж
-
В тій же Ірландії саме таких біч районів не бачив. Мовчу вже про Польщу.
-
А до чого тут Україна ? У нас їх мало тому що якщо не працювати то голод не тітка
-
Вважаєте, що в Україні краще з цим?
-
Питання в масштабі в Швеції близько такого нема наприклад
-
Думаю, якщо не допомогати їм з податків, то вони будуть коїти злочини,щоб знайти гроші на дозу. І ні, розстрілювати та виселяти, це не варіант
-
приклад цивілізованної країни де немає проблем з безхатьками?
-
Так, хіба це дивно, що у когось наркомани викликають дискомфорт?
-
Їх стає більше напевно є причини? Може щось не так з соціальною політикою в державі?
-
Нехай запитають в інших цивілізованих країн, де таких проблем немає.
-
Так ж ж питання про податки
-
у Вас викликеє дискомфорт існування цих людей чи вони прямо заважають Вам жити?
-
А куди подіти цих людей? Вивести в Нунавут?
-
Я не спорю, що ті маргінали не несуть жодної небезпеки. Але крім питання безпеки є ще інші питання, наприклад, комфорт.
-
подивіться на цих людей. Рівень злочиннсті в Ванкувері неймовірно низький. Будь який алкаш біля вашого дому чи кодерпіновий гопнік в Україні більш небезпечний ніж ці безхатьки
-
Може то резултат публікації того рейтингу і вс іломонулися туди? :)
-
деякі через психичний стан, а багато просто ледащі жопи, бо лупитися наркотою за державний рахунок то значно легше ніж працювати, доглядати рідних, ростити дітей
-
І при цьому Ванкувер вважається одним з найкращим містом для життя у світі. Не знаю за яким принципом складають ті рейтинги, але в найкращих містах такі райони недопустимі.