(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, але я це взнала не одразу і багато хто з новоприбулих теж не в курсі
-
У фінчаті був чувак якому дали з 5% на вп, але у нього була якась непопулярна провінція і будинок за 300к
-
Ок, для мене хоум це квартира у Франківську, як дрказати що мій хоум рент в Канаді? Все вірно абсолютно ніяк. Є міжнародне право наголошую ще раз. Трактувати закон можна як хочеш. Але власне тому щоб він не трактувався по різному є поняття 183 днів. І тільки після цього відмазок вже немає. Але найвагомішим фактором є факт роботи в Канаді, ось коли вже працюєш, тоді так
-
Даунпеймент, це перший внесок
-
Та спокуха 700 моргаджа це десь 3000-3500 на місяць, поправте якщо не так Ну тобто так, дофіга, але з двома працюючими посильно
-
Я не знаю) взагалі я помітила що багато знайомих коли каже «моргадж» то має на увазі те, скільки коштує будинок, а не скільки вони у банка взяли База це що, ти зарплату маєш на увазі?
-
От ми вчора з товаришем це обговорювали: —— Ти писала, шо теж дивишся на будинки. Історія: чувак приїхав в лютому, зараз на закритому ВП. Обслуговується в RBC. В має кредит на машину. Не зважаючи на то всьо RBC дав їм мортгедж на +-700 штук під +-3.5 проценти тої весни Це весна 2022, великий даунпеймент не просили —— Але я не знаю що то за провінція, можливо Квебек тому що ми обидва з Квебеку