(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так виходу немає, ми ж її вивести не можемо
-
Це вже філософське питання )
-
Слухайте мені просто цікаво, вам не стрьомно на українському фопі зараз бабло тримати? + там же дурні втрати на курсі
-
diia.gov.ua/services/zakrittya-fop
-
так через дію
-
от на це і будем скидуватися грошима))
-
Я приїхала у квітні, датою початку резиденства вказала дату прибуття
-
Ммм може там соціальні внески якісь та пенсійні, я не знаю. Але на інкам точно ні Листопад-грудень жеж
-
простите что немного не в тему - чуть раньше тут была дискуссия про уровень владения языком, я натыкался на вот такой вариант www.clb-osa.ca/home это бесплатный онлайн тест позволяющий примерно оценить на какой уровень ты можешь рассчитывать в официальном тесте. понятное дело что и результат тоже неофициальный, просто для оценки своих шансов. вдруг кто не сталкивался с таким инструментом :)
-
А потім резетнеться
-
Тоді виходить, якщо до подачі декларації 60 днів, можна і не репортити за 2 місяці ? :)
-
Декларація раз на рік подається. Ви або були тут резидентом, або ні
-
Ну як. Ні, взагалі-то ви маєте його репортити, цей дохід, якщо ви залишились після. Я маю на увазі, якщо ви переїхали
-
Не на Канаду, а отримав дохід знаходячись в Канаді
-
13к це мінімальний тотал дохід, він не оподатковується, так. Тобто ви їх вкажете але не сплатите Якщо у вас наприклад ще скільки-то кадів було, то сплатите згідно свого бакета(там є податкові бакети бо система прогресивна)